2777
2789
عنوان

بچه ها اگه جا من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 33 پست
خب الان بنظرتون قهر بمونم بهتره؟ 

ن بابا بیخیال ارزش نداره .

شاید خسته بوده 

ولش کن برو بوس بوس کن بغلش کن یکم اشتی کنین 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
عزیزم اون خسته بود حوصله بیرون رفتن نداشت دنبال بهونه میگشت  حالا بنظرم خودتو کوچیک نکن  ...

ینی بیدارش نکنم شامم بخوره؟ 

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته ؟ 

چرا مثل بچه ها برخورد کردی ؟ 

نقطه ضعف نده 

روزا خودت برو بیرون خرید کن دور بزن 

هفته ای یبارم با شوهرت برید بیرون مفصل 

البته تو این کرونا اگه بچه ندارید و میتونید کامل رعایت کنید برید اگرنه که فقط خونه بمونید 

وای خدا این مسخره بازیا چیه! چرا مردا هیچوقت بزرگ نمیشنننننن ،بخدا بابای منم چهل و پنج سالشه ،عقلش اندازه بچه چهار پنج سالست ، خیلی زودم قهر میکنه تا چند ماه باهامون حرف نمیزنه...!

چندسالته ؟  چرا مثل بچه ها برخورد کردی ؟  نقطه ضعف نده  روزا خودت برو بیرون خرید ک ...

خب خودم که میرم بیرون اما بیرون رفتن مهن نیس مهم اینه ک اون باید یاد بگیره ک قول میده نباید زیر حرفش بزنه

خب  پس من چی که اینقد زحمت کشیدم شام پختم

شام که هرروز همه زنا اماده میکنن

حتما خسته بوده یابیرون براش اتفاقی افتاده بعدشم ازحموم اومد بیرون نباید چیزی میگفتی  شب خوابیدنی برو ازپشت بغلش کن بخواب

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
شام که هرروز همه زنا اماده میکنن حتما خسته بوده یابیرون براش اتفاقی افتاده بعدشم ازحموم اومد بیرون ...

من کلا ادم قهری نیستم بخدا ولی الان از اون وقتاس ک دلم نمیخاد حتی ببینمش

خب خودم که میرم بیرون اما بیرون رفتن مهن نیس مهم اینه ک اون باید یاد بگیره ک قول میده نباید زیر حرفش ...

خب گاهی پیش میاد 

مگه اینکه آماده شده باشی تا دم در بعد ایشون ضدحال بزنه بگه نع

بعدم وقتی از بیرون یا سرکار میاد اصلا اوقات تلخی نکن ازت زده میشه این روزا مردا اعصاب ندارن 

به دل نگیر ، همدل شو باهاش تا باهات راحت باشه