2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید...

65 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من خیلی وقته عضوم ولی اولین باره که تاپیک میزنم.

همسرم یه کار اشتباهی سرکارش انجام داده و دیروز متوجه شدن و اخراجش کردن و خودشم اشتباهشو قبول کرده خیلی اعصابم خورد. الآنم دعوامون شده .پنج ساله ازدواج کردیم و این بار دومش هست که داره بیکار میشه. یه دختر هفت ماهه دارم 

میخواد از بیمه بیکاری استفاده کنه و میگه عجله ای برای کار پیداکردن نداره واینم بگم که مرد خیلی خوبیه از همه نظر.میخوام برم خونه مامانم وبه همسرم بگم وقتی کار پیدا کردی بیا دنبالم...کمکم کنید بتونم تصمیم درست بگیرم..ممنون از همگی

شوهرت رو هیچ وقت تنها نذار وقهر نکن برو خونه مامانت که سردی بوجود بیاد بینتون اون نیاز داره به وجود شما وبچش بمون ولی سعی کن با رفتارت بهش نشون بدی که بره سرکار نه اینکه قهر کنی بری واون رو راحت به حال خودش رها کنی که رابطتون هم سرد بشه

در انتظار یه وروجک شیطون🤩میشه برا باردار شدنم صلوات بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت رو هیچ وقت تنها نذار وقهر نکن برو خونه مامانت که سردی بوجود بیاد بینتون اون نیاز داره به وجود ...

خوب مثلاً چه کاری انجام بدم خودش عصر بهم گفت اگه ناراحتی ببرمت خونه مامانت نمی‌دونم باید چیکار کنم

خوب مثلاً چه کاری انجام بدم خودش عصر بهم گفت اگه ناراحتی ببرمت خونه مامانت نمی‌دونم باید چیکار کنم

تو در جوابش بگو مگه خودم خونه زندگی ندارم که برم خونه مامانم واگه ناراحتم باشم خونه خودم میمونم نمیرم جایی که کسی بخواد متوجه مشکلاتم بشه

یکم بی توجه باش نه خیلییییی ها کم

اگه میدونی شوهرت ادم خوبیه سعی کن مهربون باشی واصلا باهاش تند حرف نزنی بهش بگو ما بچه کوچیک داریم سعی کن زود کار پیدا کنی اینطوری نمیشه زندگی کرد

تو در جوابش بگو مگه خودم خونه زندگی ندارم که برم خونه مامانم واگه ناراحتم باشم خونه خودم میمونم نمیر ...

ممنون که راهنماییم کردی فقط یه چیز دیگه خیلی دل خوش به بیمه بیکاری هس میگه هم حقوقم میگیرم هم بیمه قطع نمیشه

ممنون که راهنماییم کردی فقط یه چیز دیگه خیلی دل خوش به بیمه بیکاری هس میگه هم حقوقم میگیرم هم بیمه ق ...

راست میگه شوهر منم ازش استفاده کرد باید یه نامه از محل کارش بگیر حدودا۲تمنی میدن اگه بدردتون میخوره بذار استفاده کنه فقط هیچ وقت هر بحثی شد نرو خونه مادرت وسعی کن همیشه کنارش باشی واصلا هنگام اعصبانیت باهاش تند حرف نزن وهمیشه مهربون باش

انشالله مشکل کارشم درست میشه

راست میگه شوهر منم ازش استفاده کرد باید یه نامه از محل کارش بگیر حدودا۲تمنی میدن اگه بدردتون میخوره ...

ممنونم همیشه عادت داره وقتایی که عصبانی هست از خونه بیرون میره اینجوری آروم میشه ولی من با اینکه از دستش ناراحتم دوست دارم پیشم باشه الآنم با کوچولوم تو خونه نشستیم

راست میگه شوهر منم ازش استفاده کرد باید یه نامه از محل کارش بگیر حدودا۲تمنی میدن اگه بدردتون میخوره ...

وبازم ممنونم واسه امضاتون صلوات دادم انشالله ک بزودی تاپیک بارداریتو بزنی عزیزم

ممنونم همیشه عادت داره وقتایی که عصبانی هست از خونه بیرون میره اینجوری آروم میشه ولی من با اینکه از ...

عزیزم انشالله که درست میشه مرد وقتی ناراحته تنها باشه بهتره اروم که شد نیاز داره به محبت وتوجه اما وقتی ناراحته خیلی نباید دم پرش باشی