ننه_اسکندر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 422 عنوان ی کاپشن دست دو برای نوزاد میخوام چرا توو دیوار 171 بازدید | 15 پست همه چی گرونه اخهدوستم برا بچش کاپشن میخاد دست دو هم گرونه براش 😢 1399/07/08 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 دوستت چندتا بچه داره؟ عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
بهشته۶۶ عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 2195 کدوم شهره؟چند وقتشه؟ با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
ننه_اسکندر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 422 پسره یا دختر؟ پسر تا یکسال میخاد ک زمستونم تنش کنه لباس گرم نداره اصلا😢
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8359 دوستت چندتا بچه داره؟ براامضات عزیزم صلوات فرستادم❤ هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
اذرrahil93 عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2807 من برای دخترم کاپشن نوزادی خودمو پوشوندم گدا نبودما دوس داشتم تازه و تمیز بود 😌😌😌
ننه_اسکندر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 422 چند میخواد ؟ تا ۸۰ تومن تا یکسالگی ک تااخرزمستون تنش کنه من خودم یکم از لباسای بچمو دادم بهش
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 براامضات عزیزم صلوات فرستادم❤ مرسی عزیزم😘منم برای شما فرستادم گلم💖 عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8359 تا ۸۰ تومن تا یکسالگی ک تااخرزمستون تنش کنه من خودم یکم از لباسای بچمو دادم بهش کدوم شهرهست هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
ننه_اسکندر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 422 دوستت چندتا بچه داره؟ یدونهخانواده آبروداری هستن ولی الان قسطاشون خیلی زیاده کاپشن بچه هم گرون
beutifulgirl عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 3756 تا ۸۰ تومن تا یکسالگی ک تااخرزمستون تنش کنه من خودم یکم از لباسای بچمو دادم بهش آهان آره همه چیز خیلییییی گرون شده مثلا هنمین که گفتید دو هفته پیش خالم که دو تا مسر دوقلو داره رفت براشون کاپشن خرید دو تاش شد ۷۰۰ یعنی ۳۵۰خرید دونه ای واسه بچه ی ۱ و نیم ساله
ننه_اسکندر مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 422 کدوم شهره؟چند وقتشه؟ تا یکسالگی میخادخراسانیم ولی میگ شهردیگه هم بودقیمت مناسب پول پست میدم اشکال نداره