۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا رو از کجا گرفتی انگار انگشترن😍خدایی این چیزا باحال چجوری پیدا میکنین
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
پرده امو از پرده فروشی سفارشی دادم رفتم در مغازه اینترنتی سفارش ندادم رو تختیم فعلا دنبالشم سایت دیوار
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
استارتر عزیزم چرا پولاتو خرج خودت میکنی ببر ملتو سیر کن😒😂 چ ربطیییی داره یکی گشنشه اونی ک داره نب ...
عزیزم واقعا هرچیزی و قرار نیست ادم بگه ولی دهن ادم و باز میکنن قرار نیست خوبیا رو جار بزنیم اونم فقط حرف زد خودش فقیر ببینه روشو دور میده میره بیخیالش😍
بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
چقدر اتاقت قشنگه...رنگشو دوست😍😍ارامش بخشه...ولی اگه رو تختیتو تک رنگ بگیری خوشگل تر میشه
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽