2777
2789
عنوان

میخام ب بچه بیارم🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر انتخابت یه بچه اس پس از خدا بخواه بهت دختر بده. اگر خونه پسر نداشته باشه لونقدر مساله خاصی نیس و ...

دختر هم نباشه مهم نیست من یه پسر دارم کاراش از دخترا بهتره تازه با رژیم سخت پسر دار شدم پسر برا روز سختی بهتره دختر که شوهر میکنه میره پی زندگیش اگه استدلال این باشه که دختر بهتره مادر شوهر من ۳ تا پسر داره مثل پروانه دورش می چرخن دختراش سال به سال نمیان

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خروس؟؟؟ متوجه نشدم گلم  کلا اهل دوغ  ماست نیستم شاید ماهی دو ماهی ی دفه بخورم یا نخورم

اره خورشت خروس

خالم میخوره برا پسر دارشدن

بجای مرع  خروس میریزه

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
اگر انتخابت یه بچه اس پس از خدا بخواه بهت دختر بده. اگر خونه پسر نداشته باشه لونقدر مساله خاصی نیس و ...

اونایی که پسر ندارن نمیدونن پسر داشتن بزرگترین نعمتیه که خدا به یکی میتونه بده🤩

عزیزم یکم  احساس میکنم برعکس گفته زنداییت چون تو نی نی سایت من هرجا خوندم گرمی رو میگن

چون زندایی بزرگم میخاس بچش دختر بشه گرمی زیاد میخورد بچشم دختر شد. نمیدونم دیگ چی ب چیه

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

یه سوال اگا بچت دختر شه همونقدر که پسر دوست داشتی دوستش داری اخه مامان منم پسر دوست داشت ولی همش با من میگه کا الان پشیمونم دختر بیشتر دوست دارم البته پسرم داره

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
ایشاله به سلامتی.  واقعا جنسیت فرقی نداره.  ولی اگه برات مهمه برو زیر نظر دکتر تا رژیم بد ...

ن خیلی مهم نیس ولی نمیدونم جرا بجه های پسروو میبینم دلم غش میره دست خودم نیس میخام تلاشمو بکنم نتیجه هم نگیرم مشکلی نیس خواست خدا بوده لابد