2777
2789

اون از پسرخالم که ۷ سال عاشقشم و براش میمیرم و فکر میکردم که اونم منو دوست داره که یه تبریک خشک و خالی نکرد اون از مادرم که رفتم کیک بگیرم باهاش عکس بگیرم گفت گرونه شیرینی بگیر میچینی دوهم شمع میزاری روش عکس میگیری اون از خواهرم که کارمنده یه بار نشده برای تولدم چیزی بگیره امروز بهش گفتم چی میشد کادو تولد میگرفتی برام اونم گفت میخواستم شب پول بدم بهت البته که دوروغ میگه نه پارسال داده نه پیارسال خودشم میدونه من از کادوی پول برای تولد بدم میاد دوست یه وسیله ای باشا یادگاری نگهش دارم....خیلی ناراحتم مخصوصا از پسرخالم انقدر گریه کردم حیف روزم که خراب شد...امروز تصمیم گرفتم بعد ۳ سال بخونم برای کنکور سراسری شرکت کنم از رشته خوب قبول شم و دستم بره جیب خودم...از خدا خواستم که بعد ۷ سال منو به عشقم نرسوندی حداقل یه قدرت بهم بده بتونم قوی درس بخونم و قبول شم😭😭😭

از همه حتی از خدا ناراحتم خیلی بدبختم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

تولدت مبارک گل من

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک گل من

ممنون گلم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
تولد تولد تولدت مبارک    

ممنون⚘

تولد تولد تولدت مباااااارک😍😍😍😍💃💃💃💃💃🎤🎤🎤🎤🎤

دیرین ریییین ریییین ری رین رییییین💃💃💃💃💃😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤😤😘😘😘🎤🎤🎤🎤✋✋✋✋✋✋✋

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

تولدت مبارک عزیزم زیاد ازکسی توقع نداشته باش سعی کن همیشه مستقل باشی 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

چرا از همه توقع داری 🙂 مال منم همینجوریه ولی توقع ندارم از کسی دوست هم ندارم خودم برم کیک بگیرم 

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

یه دنیا تولدت مبارکککک👑👑👑👑👑👑👑👛👛📒📑📓📓📓🎂🎂🎂🎆🎇🎉🎁🎁🎁🎁

به صپرت مجازی اینا می دم بت🙌🙌🙌

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒