2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود چالشش 

چاش پیام اشتباهی....ی پیام دادم ب شوهرم ک عشقم دلم برات تنگ شده دلم بغلتو میخواد هوس س ک س باهاتو دارم الان شوهرم پیشمه بعدن زنگ میزنم😅 خواهرمم یواشکی فیلم ازش میگرفت و عکس العملش دیدنی بود🤣

چاش پیام اشتباهی....ی پیام دادم ب شوهرم ک عشقم دلم برات تنگ شده دلم بغلتو میخواد هوس س ک س باهاتو دا ...

وای عصبی نشد شوهر من میبود کشته بود منو

۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
وای عصبی نشد شوهر من میبود کشته بود منو

جلو خواهرام ابرو داری کرد ولی کل پیشونیش از استرس عرق کرده بود دیدم داره سکته میزنه زدم زیر خنده و بهش گفتم این چالش بود😂

جلو خواهرام ابرو داری کرد ولی کل پیشونیش از استرس عرق کرده بود دیدم داره سکته میزنه زدم زیر خنده و ب ...

وقتی پیام بهش رسید چیکار کرد

۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
وقتی پیام بهش رسید چیکار کرد

ما رفته بودیم تهران خونه خواهرم ..‌اولش ب خودش گرفته بود و فکر کرده بود نوشتم دلم بغلتو میخواد چون مهمونیم و امکان س ک س نیس اونجا اینارو گفتم😅😅😅 بعد ک دقت کرده بود دیده بود نوشتم جلو  شوهرم نمیتونم حرف بزنم دو زاریش افتاده بود ....یهو گفت بیا اینجا ببینم گفتم چیه گفت این چ پیامیه گفتم اشتباهی فرستادم گعت گوشیتو بده ببینم ندادم بهش ...اومد بقاپه دیدم حالا سکنه میکنه🤣🤣

جلو خواهرام ابرو داری کرد ولی کل پیشونیش از استرس عرق کرده بود دیدم داره سکته میزنه زدم زیر خنده و ب ...

واااای نه خیلی بده این 

حالا بیا ثابت کن بهش که چالش بود 😁😁

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
ما رفته بودیم تهران خونه خواهرم ..‌اولش ب خودش گرفته بود و فکر کرده بود نوشتم دلم بغلتو میخواد چون م ...

خیلی وحشتناکه هاااا