2777
2789
عنوان

اگه بدونید حق با مادرتونه و بگه دعوا کن و ....

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببین اون مادرته ... یه مادر هیچ وقت بد بچشو نمیخواد من با این که با مامانم خیلی راحتم و خواهر ندارم و اختلاف سنیم با مامانم خیلی کمه اصلا مسائل ریز و شخصی مو اختلافاتم با همسرم رو نمیگم حالا مامان شما که فهمیده با سیاست و مهربونی بگو بزار خودم مشکلمو حل کنم خودم اخلاق شوهرمو میدونم اگر دعوا کنم بدتر میشه لطفا اجازه بده بهم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

عزیزم احترام مادر واجب ولی فرد اول زندگی همسر هستت چ برای مرد چ برای زن من مطمئنم ادم طرف همسرش بمونه خداهم راضیه البته پیشنهادم اینه الکی ب مامانت بگو من خیلی باش دعوا کردم ولی این ادم نیس حالیش نیس ولش کن و طرف مادرتو بگیر و بگو حرفی ب شوهرم میزنم منو اذیت میکنه و زندگی رو برام زهر میکنه و اینا وجلوی همسرتم طرف همسرت رو بگیر و بگو اصن ب مادرم ربطی نداره تو زندگی من دخالت کنه معجزه میکنه و هردو آروم میشن ولی اگ پیش مادرت پشت شوهرتو بگیری و پیش شوهرت پشت مادرتو کسی ک این وسط نابود میشه تویی کاری ک شوهر من میکنه و منو از خانوادش و خانوادشو از من متنفر کرده کاری ک بهت گفتم یه سیاست واقعیه حتی اگ یکم ب نظرت ریاکاری و کلک ب نظر برسه