2777
2789

دیگه لازم نیست ظرفامونو جدا کنیم 

س ک س چی

اصلا گیج شدم اینا سوالات مزخرفی از نظر شما شاید باشه

اما من گیج شدم نمیدونم چی درسته چی غلط

شوهرم هی میخاد ب و س کنه

هر دومون تست دادیم مثبت شدیم

خدا کسی رو که دوست داره بیشتر امتحانش میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا. ماهم هردو گرفتیم جدا هم نبودیم ولی شوهرم اینقد بد حال بود ده روز اصلا سمت هم نرفتیم واسه اونن چیزی ک میگی چون حالشو نداشتیم. ولی کنارهم بودیم کلا 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

رعایت کنید شاید همین رد و بدل ها بیماریتون رو مزمن تر کنه دیدید تو بیمارستان ها بیمارهای یه اتاق بازم ماسک میزنن و رعایت میکنن چون ممکنه یکی خفیف داشته باشه بد تر بشه

هرچه هستم خدایم داند...
به روند بهبودی تاثیر میزاره شاید یکی تون زودتر خوب بشه پس باهم کاری نداشته باشید تا 15 روز

منم همینو میگم چون شاید هر کدومون توی یه مرحله متفاوت باشیم

شوهرم سرخوشه اصلا انگار نه انگار اصلا از اون من گرفتم 😭

رابطه برا منم سواله    ۳هفته گذشته هنو میدونم خطر داره یا نه     تست ندادم ولی ۳ ...

چی بگم والا این بیماری ناشناختست معلوم نمیکنه

بچم دارین؟ اگه تنهایین راحت راحت باشین...بمالین به هم خودتونو خخخ....ما خانوادگی گرفتیم چون همه باهم ...

😂😂😂 اینقدر خندیدم از طرز نوشتنت 

بچم دارین؟ اگه تنهایین راحت راحت باشین...بمالین به هم خودتونو خخخ....ما خانوادگی گرفتیم چون همه باهم ...

نه بچه نداریم دوتایی هستیم