2777
2789
عنوان

چه هنر دستی دارید ؟

292 بازدید | 53 پست

سلام به همه 

بگید که چ کارهای هنری دستی بلد هستید 

اگه خواستید میتونید عکس هم بذارید 

اینکه کی شروع کردید به اموزش و چند وقت طول کشید که حرفه ای بشید ؟

کسب درامد دارید ازشون یا تفریحی کار میکنید 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

قالی بافتم. بافتنیم میکنم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها هنرم اینه که در روز که۲۴ ساعته میتونم۲۳ ساعتشو بخابم

وعین چی بخورمو چاق نشم😁😁

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋

میره و میاد تو سوراخا گیر میکنه😣✋

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

رمان نویسی  

نویسندگی

اشپزی

اینم خودش یه نوع هنر دستیه با دستات تایپ میکنی

🌟🌙Bë ŵíţĥ ĥųŝŝęĭń(a)àňð ŕůľë👑••••••{تیكـر تولدمـ(۹۹/۹/۹) و رسیدن به‍ آرزومـه‍}😻😻😻❤مـن جذابـترین و خوشبخت ترینـ و ناناااز ترین و جیییییگر ترینممم آرهه اینجوریااس🙂😻😻😻👑                 

نقاشم البته رشته دانشگاهی و شغلمه

جز اون مجسمه و پیانو

کلا من عاااااشق هنرم

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

به سرعت میگ میگ تایپ کردنم هنر دسته؟؟😌😌😌✋✋✋

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎