2777
2789
عنوان

تاااپیک وسایل اتاقمم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 62 پست
من اصلا ناراحت نشدم نمیدونم چرا فک میکنین ک ناراحتم؟

همین دیگه عزیزم 

شما تاپیکتون باعث شده ما فکر کنیم ناراحت شدید

پس از راضی نبودن وضع این دوره میتونستی یه جوره دیگه ناراحتیت رو بگی 

که باعث سوتفاهم نشیم 

موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گوگولی بودن وسایلش،فوق العاده با سلیقه بود شاید اگ ما بودیم اینقدر سلیقه ب خرج نمیدادیم،من خوشم ...

واااای یاد خودم افتادم کوچک بودم شبا گریه زاری میکردم انقد میزدم بخودم دعا میکردم التماس میکردم که صبح بیدار بشم موهااام بلند و لخت و رنگ رنگی باشه صبح بیدار میشدم عین یال شیر  

همین دیگه عزیزم  شما تاپیکتون باعث شده ما فکر کنیم ناراحت شدید پس از راضی نبودن وضع این دوره ...

بله مثله اینکه بد بیان کردم 

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
واااای یاد خودم افتادم کوچک بودم شبا گریه زاری میکردم انقد میزدم بخودم دعا میکردم التماس میکردم که ص ...

منم موهام اینقد جنسش چربه میخوام برم کچل کنم😑😁

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
منم چربه🥺

چیکار کنیم🥺خیلی زشته فک میکنن کلا نمیریم حموم

ینی یاد خودم میوفتم میمیرم از خنده 🤣

چی شد خوب شد؟😂

من تموم پولام خرج کتاب و کلاس کنکور میشه برام دعا کنین قبول شم اگه نه روم نمیشه تو چشم پدرمادرم نگاه ...

عزیزم انشالله موفق شی و نتیجه دلخواهت رو بگیری ، تمام تلاشت رو بکن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان خیلییی خوبه والاا ولی اول جنگل آمازون بود شونه نمیشد که😂😂😂😂

دعا کن منمم چربیش بره خودم بدم میاد از خودم😕

منم هروز حمامم🤦‍♀️

من صب حمومم شب تقریبا چربه