2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من کوفته های کوچولو با گوشت چرخ کرده درست کرده با بادمجون و سیب زمینی سرخ شده بعدش یه کمی پیاز داغ و رب و آب بهش اضافه می کنه یه کم قل می زنن آماده میشه سیب زمینی ها رو هم میرزه کنارش الان هم دیگه آماده س غذاش
خدا جونم تورو دارم و خیالم تخته
من برنج رو آبکش میکنم ، گوشت چرخ کرده یا قیمه ای یا مرغ رو با پیاز و رب و زعفرون تفت میدم بعضی وقتام پوره گوجه میریزم بعد تو قابلمه اول ته دیگ یا نون یا سیب زمینی میزارم بعد یه لایه برنج یه لایه از مواد میریزم میزارم دم بکشه
آه ، زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم
من پیاز داغ و (اگه دلتون خواست گوشت چرخکرده) و گوجه رو تفت میدم . سیب زمینی های مکعبی رو میریزم نیم پز که شد برنج خیس خورده رو میریزم توش. اگه وقت داشته باشم میذارم 1 ساعت خاموش بمونه که برنج آب توی غذارو جذب کنه بعد روشنش می کنمو میذارم دم بکشه بهتره آبش کمه کم باشه و کم کم آب بهش اضافه کنی و دم بکشه