2777
2789
عنوان

عاجزانه ازتون میخوام بیاین به این شهید متوسل بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 44 پست

مامانم تب۴۰ درجه داره این دعای تب حضرت فاطمه اس اگه تونستین بخونین براش

انشاالله زبون شما حق باشه و اثر کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
رو جفت چشمام  اسمشون رو بی زحمت بگید

چشماتون بی بلا

فاطمه پرآور

بهشون بگو به دکترا نشون بدن قدرت اونا بالاتره

اونا که میگن فایده ای نداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضای @sayeh6859     رو هم بخونید در مورد حاجت روایی از شهدا نوشتن ، خیلی مجربه

چشم حتما انجام میدم

میشه ب نیابت من ازشون بخواین نی نی م سقط نشه و بمونه و سالم باشه واسشون یس میخونم

رو جفت چشمام عزیزم از بقیه خانم ها هم اسمشون رو سوال کردم ک ب نیابت ازشون زیارت عاشورا هم بخونم اگر میخواید شما هم بگید

Off از ۶/۱۹🙃💕
رو جفت چشمام عزیزم از بقیه خانم ها هم اسمشون رو سوال کردم ک ب نیابت ازشون زیارت عاشورا هم بخونم اگر ...

عزیزم اگه زحمت نیست اسمم منم می نویسی اسمم سمیه هست برای حاجت دلم ممنون

خدایا هزاران بار شکرت سپاسگزارم
التماستون میکنم از این‌شهید بخواین همونطور که برای مادرش معجزه کرد واسطه بشه خدا به مادر منم رحم کنه ...

استارتر 100 صلوات هدیه می کنم به روح پاک شهید عزیز  الهی مادرتون هر چه زودتر شفا پیدا کنن آمین

خدایا هزاران بار شکرت سپاسگزارم
توکل بر خدا

ممنون عزیزم التماس دعا