2777
2789
عنوان

سنو آنومالی

382 بازدید | 51 پست

تو مطب نشستم تا نوبتم شه.هم استرس دارم هم هیجان😍

خیلی روز خاص و قشنگی هست برام

برای همه منتظرا از ته دل این روز رو آرزو میکنم

این# تایپیک هم بمونه یادگاری😍۸مهر ماه ۹۹

خدایا شکرت......❤❤❤

ان شاءالله ک همه چیه فسقلیت صحیح و سالمه منک از استرس داشتم میمردم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم🥰بسلامتی نی نی ت بیاد بغلت،منم دو هفته دیگه آنومالی دارم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خیلی استرسش هم قشنگه هیجان دارم بدونم تو دلیم چیه😍

تو ان تی حدس نزدن؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
تو ان تی حدس نزدن؟

گفت ۵۰ دصد دختر😄😄😄😂😂😂

خب یعنی ۵۰ دصد هم پسره دیگه

اینی یعنی اصلا نمدونم

علایم هم دختر دارم هم پسر

تیکرمم هر هفته شنبه ها عوض میکردم

😂😂😂😂😂😂

خدایا شکرت......❤❤❤
خیلی استرسش هم قشنگه هیجان دارم بدونم تو دلیم چیه😍

تیکر پسرونه زدی ک😂

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
گفت ۵۰ دصد دختر😄😄😄😂😂😂 خب یعنی ۵۰ دصد هم پسره دیگه اینی یعنی اصلا نمدونم علایم هم دختر دارم ...

😂😂😂😂😂عاشقتم لنتی

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست