اوایل ازدواجمون بود شوهرم میگفت چرا ناحیه تناسلی تو اینشکلیه ،(لابیای بزرگ)نباید این مدلی باشه من خجالت کشیدم دنیا رو سرم خراب شد،هیچی نگفتم فقط گفتم میشه عمل کنی ،گفت نمیخواد دوباره بعد یه مدت به حالت شوخی باز گفت ،یه روز گیر دادم باییید پول بدی عمل کنم گفت نمیدم ک نمیدم گفت نمیخوای برو طلاق بگیر لباسامو پوشیدم ولی نرفتم😔،دوباره باز بعد چن ماه گفت همه دخترا این شکلی هستن یا همه یا با هم فرق دارن،گفتم نه فرق دارن گفت پس او بدشکله افتاده گیر من،الانم موندم چی کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دفعه اگر گفت بهش اخم کن و چند روز بهش محل نده.
به نظرم تو اگه عمل هم کنی مشکل کامل حل نمیشه
ممکنه باز شوهرت به یه چیز دیگه گیر بده.
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
این دفعه اگر گفت بهش اخم کن و چند روز بهش محل نده. به نظرم تو اگه عمل هم کنی مشکل کامل حل نمیشه مم ...
باید یاد بگیره که حق عیب جویی نداره.
گفتن یه مشکل با عیب جویی خیلی فرق داره
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خواهرررررر من خواهررررررررر من سیاست نداررررری چرا ؟ استارتر بدنتو در هر حالتی دوست داشته باش وااااااااقعا خیلی بده ک هی عیب میزارید رو خودتونو و جلوی شوهراتون تکرار میکنید بعدم میایید میگید خیانت کرد حرص خوردم از دستت هرچی به سرت بیاد خودت باعثشی اعتماد به نفس داشته باش ارایش کن ورزش کن و هرجوری ک هستی خودتو بپذیر اون ارایشم که میگم واسه اینه که شاد باشی و روحیه ات بره بالا کرم پودر اشغال نزن فقط
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون