مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اعتراف میکنم تو بچه گی توخاک انداز پی پی کردم هرچی میگفتم به بابام بیا بیرون نبومد😅
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یبارم معلممون تو دفترم نوشته بود که مادرم بیاد مدرسه(همیشه درسم خوب بود ولی شیطون بودم و بخاطر اتیشایی که میسوزوندم میگفتن مامانم بیاد😂)منم به مامانم نگفتم و روی نوشتش غلط گیر زدم مامانم نبینه داداش بزرگم با تیغ غلط گیر رو تراشید نوشته رو دید😑
مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛