2777
2789
عنوان

راجب کاشت ناخن

127 بازدید | 18 پست

میخوام اموزش ببینم راجب هزینه های مواد و اموززشش اطلاعی دارید دوستان؟

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
من خواستم برم یاد بگیرم .ولی میگن پولش حلال نیس

این دیگه از کجا دراومد ، اتفاقا خیلی هم‌حلالِ ، چون فرد با رضایت خود و برای زیبایی میاد و تویی که کار میکنی حروم خوری نمیکنی بلکه پول زحمتت رو میگیری، اگه این حلال نیست لابد پول دعا نویس ها که ملت رو سرکار میذارن و بدبخت میکنن حلالِ

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدود دوماه پیش اموزش دیدم هزینه ی مواد ووسایل بشدددت بالاست ..منکه پشیمونم هرسری یه لاک باید بگیری کمترین قیمتش ۵۰ تومنه مارک معمولی معمولی اونوقت باید کم کمش ده بیست تا داشته باشی هرچی میگیری یه چیش کمه 

من خواستم برم یاد بگیرم .ولی میگن پولش حلال نیس

اینروزا ب شدت وضعیت زندگی سخت شده دوست دارم یه کار یاد بگیرم ابن کار ب فکرم رسید

من حدود دوماه پیش اموزش دیدم هزینه ی مواد ووسایل بشدددت بالاست ..منکه پشیمونم هرسری یه لاک باید بگیر ...

چند شد هزینش؟ ینی اصلا سود نداره؟کدوم شهری؟

این دیگه از کجا دراومد ، اتفاقا خیلی هم‌حلالِ ، چون فرد با رضایت خود و برای زیبایی میاد و تویی که کا ...

ن میگن ناخن غسل نداره 

اونی ک هم این کارو انجام میده واس طرف 

یجورایی شریک گناهش محسوب میشه .

البته هر کسی عقایدش فرق داره .

ممکنه بعضیام نظرشون این نباشه .هر چند من خودم خیلی کاشت دوست داشتم و عیبی هم نمیبینم ولی 😫این عقایدم منو کشته 😐😐.

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اینروزا ب شدت وضعیت زندگی سخت شده دوست دارم یه کار یاد بگیرم ابن کار ب فکرم رسید

برو یاد بگیر نوش جونت هرچی دراوردی دزدی که نمیکنی

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
ینی چی مگه قماره ...اون طرفم داره هزینه موادشو دستمزدشو میگیره ..واقعا نمیدونم چی بگم بهتون 😐

عزیزم میدونم چی میگی .بهتره بری سوال کنی 

ن میگن ناخن غسل نداره  اونی ک هم این کارو انجام میده واس طرف  یجورایی شریک گناهش محسوب م ...

این حرفها رو اصلا قبول ندارم ، موفق باشی خانم گل

در امد و سودش بستگی داره به میزان مشتری ،خواهر زاده ی من روزی سه چهار تا کاشت انجام‌میده و درامدش روزانه بالای ۵۰۰ تومنه حالا هر چقدر هم برای مواد و لاک و وسایل هم خرج کنه باز برای خودش مقدار قابل ملاحظه ای میمونه  ، این رو هم باید در نظر داشت که شخص تازه کار هرگز مثل یک فرد شناخته شده مشتری نخواهد داشت ولی بالاخره اونها هم روزی تازه کار بودن و روزهای بدون مشتری رو پشت سر گذاشتن ، پس تو هر کاری شکیبایی لازمه

این حرفها رو اصلا قبول ندارم ، موفق باشی خانم گل

آره نظارات و عقیدها متفاوته و محترم .شایدم شما راس بگی و من اشتباه کنم .😚😚

من اصفهانم ..تا الان ده تومن خرج کردم ... سودش باید مشتری باشه تا سودش جور شه 

وای من روی سه چهارتومن حساب کرده بودم اینجوری ک نمیتونم اصا