2777
2789
عنوان

واکسن انفلانزا

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست
خونه بهداشت اومده چند سری قراره بیاد

ما خانه بهداشت هروز سر میزنیم خبری نیست ...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولت کوفتم رایگان نمیده چطوره که واکسن رایگانه نزنید بابا معلوم نی باز چه نقشه ای کشیدن براموم

دولت داره خودشو جررررر میده همش میگه بچه بیارید حالا که اوردیم به نظرت ما و بچه هامون رو میخوان بکشن .یعنی هر کس بزنه مرض میگیره ؟اخه چرا حرف غیر منطقی میگید

بنده ها خدا دارن ....
دولت کوفتم رایگان نمیده چطوره که واکسن رایگانه نزنید بابا معلوم نی باز چه نقشه ای کشیدن براموم

خب آخه بچه ها هم واکسن می‌بریم خونه بهداشت مفتی میزنه ولی میتونی برم بیرون بخری ببری دکتر بزنه پس به اینم باید شک کرد؟قرص و ویتامین‌هایی که میدن چی

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
ما خانه بهداشت هروز سر میزنیم خبری نیست ...

فردا صبح زود برو باز یه سر بزن از من میشنوی

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
واکسن انفولانزا اگه خوب بود توصیه میشد هرکی میزنه دربهترین حالت تا ۳ ماه مریضه اصلا واکسنش ب درد ن ...

خاله ی من و بچه هاش چندین ساله میزنن تا حالا هیچ مشکلی نداشتن

فردا صبح زود برو باز یه سر بزن از من میشنوی

واقعا راست میگی آبجی گلم..

برادرم دوروزه میفرستم دوتا خانه بهداشت سر میزنه میگند نیامده واکسن خودم از ترس کرونا نمیرم مشکل ریوی یک طرف مشکل اکسیژن یک طرف موندم امسال ماها چکارکنیم ....بدون واکسن..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
خاله ی من و بچه هاش چندین ساله میزنن تا حالا هیچ مشکلی نداشتن

منم ده ساله میزنم هیچ مشکلی نداشتم ..به ندرت سرما میخوردم بدنم مقاوم بود درقبال سرماخوردگی 

ولی امسال زودتر بیاد من میزنم...

خب آخه بچه ها هم واکسن می‌بریم خونه بهداشت مفتی میزنه ولی میتونی برم بیرون بخری ببری دکتر بزنه پس به ...

میگند خانه بهداشت 40تومان میدن شاید ولی داروخانه ها 200تومان  درسته یانه...