2777
2789
عنوان

بیاین این اسکرین شاتِ چت یه زن و شوهر رو ببینید(عکس عکس عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 5903 بازدید | 152 پست
اینم مال ما دوتا خرس گنده 

😶😶😶😶😶😶😶😶

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
این کجاش عشقه 😒قشنگ داره زنشو محدود میکنه که نره سرکار.. فقط با زبون خوش خر میکنه... تازه خسیس م هس ...

آره منم موافقم. 👌👌

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم پ.شمام ریخت فک کنم چون واسمون عجیبه😐😐😐

ن بابا ب این ک گفتی بعد شوهر من همش میخواد از دستم فرار کنه خندم گرفت

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
واسه ۶۰۰ داره منت هم میذاره من بهت میدم که سر کار نری خب وظیته بدی  از این شوهرا نصیب نکن ...

نامزدشه مثل اینکه

هنو عروسی نکرده😐😐

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
حسود# پلاستیکی نباشیم🤣

😂من اصن شوهر ندارم که بخام حسودی کنم .. البته ندیدم نوشتع روزی ۶۰۰.

فکر کردم ماهی ۶۰۰ ‌..ولی خب بازم روی حرفمم. داره زنشو محدود میکنه و با زبون خوش خرش میکنه.. تازه کسی ک روزی ۶۰۰ میتونه بده زنش .. اینقدر حسابگر و خسیس ک هی بگه درست خرج کن😐