2777
2789
عنوان

تخم شنبلیله برای مو

1546 بازدید | 24 پست

از ماسک تخم شنبلیله برای موهاتون استفاده کردید ؟ چه نتیجه ای گرفتید ؟ 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا ترشی استفاده کردم تخم شنبلیله رو

تلخه که 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
من برای ریزش مو روغن سیاه دونه استفاده کردم و عالیذبود اوا باید مدت طولانی بزنم ولش کردم

سیاهدونه منم چند روز زدم 

من دارم استفاده ميكنم خيلي تعريفشو شنيدم ولي خودم تازه شروع كردم  به استفادش

منم دارم استفاده میکنم موهام خیلی نازک و کم حجمه

نه اتفاقا خیلی عالیه میشه هم برا ترشی انبه استفاده کردم هم لیته هم بادمجون شکم پر فقط باید بکوبی یا ...

نشنیده بودم فکر کردم استفادش فقط برای موعه 😅

نشنیده بودم فکر کردم استفادش فقط برای موعه 😅

اتفاقا یکی از ادویجات هندیها محسوب میشه امتحان کن تو ترشیات بعد میفهمی هرچی ترشی میخوردی ترشی نبود البته برا هر ۲کیلو یه قاشق غذاخوری باید بریزی

اتفاقا یکی از ادویجات هندیها محسوب میشه امتحان کن تو ترشیات بعد میفهمی هرچی ترشی میخوردی ترشی نبود ا ...

لعاب نمیندازه ؟

منم دارم استفاده میکنم موهام خیلی نازک و کم حجمه

منم هفته اي دو بار ميزنم 

اگه موهات نازكه و مشكل چربي مو نداري روغن كرچك و نارگيل به يك نسبت قاطي كن به موهات بزن عاليه موهات ضخيم ميشه 

منم هفته اي دو بار ميزنم  اگه موهات نازكه و مشكل چربي مو نداري روغن كرچك و نارگيل به يك نسبت ق ...

چه مدت ؟ 

موهام خشکه