آساخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6716 عنوان تخم شنبلیله برای مو 1546 بازدید | 24 پست از ماسک تخم شنبلیله برای موهاتون استفاده کردید ؟ چه نتیجه ای گرفتید ؟ إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗 1399/07/08 | 00:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای_وارونه عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12001 من برای ریزش مو روغن سیاه دونه استفاده کردم و عالیذبود اوا باید مدت طولانی بزنم ولش کردم چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
آساخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6716 برا ترشی استفاده کردم تخم شنبلیله رو تلخه که إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗
تبسم٢٢ عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 1397 من دارم استفاده ميكنم خيلي تعريفشو شنيدم ولي خودم تازه شروع كردم به استفادش
آساخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6716 من برای ریزش مو روغن سیاه دونه استفاده کردم و عالیذبود اوا باید مدت طولانی بزنم ولش کردم سیاهدونه منم چند روز زدم إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗
آساخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6716 من دارم استفاده ميكنم خيلي تعريفشو شنيدم ولي خودم تازه شروع كردم به استفادش منم دارم استفاده میکنم موهام خیلی نازک و کم حجمه إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗
زیباوحشی67 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 4061 تلخه که نه اتفاقا خیلی عالیه میشه هم برا ترشی انبه استفاده کردم هم لیته هم بادمجون شکم پر فقط باید بکوبی یا آسیابشون کنی
آساخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6716 نه اتفاقا خیلی عالیه میشه هم برا ترشی انبه استفاده کردم هم لیته هم بادمجون شکم پر فقط باید بکوبی یا ... نشنیده بودم فکر کردم استفادش فقط برای موعه 😅 إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗
زیباوحشی67 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 4061 نشنیده بودم فکر کردم استفادش فقط برای موعه 😅 اتفاقا یکی از ادویجات هندیها محسوب میشه امتحان کن تو ترشیات بعد میفهمی هرچی ترشی میخوردی ترشی نبود البته برا هر ۲کیلو یه قاشق غذاخوری باید بریزی
آساخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6716 اتفاقا یکی از ادویجات هندیها محسوب میشه امتحان کن تو ترشیات بعد میفهمی هرچی ترشی میخوردی ترشی نبود ا ... لعاب نمیندازه ؟ إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗
تبسم٢٢ عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 1397 منم دارم استفاده میکنم موهام خیلی نازک و کم حجمه منم هفته اي دو بار ميزنم اگه موهات نازكه و مشكل چربي مو نداري روغن كرچك و نارگيل به يك نسبت قاطي كن به موهات بزن عاليه موهات ضخيم ميشه
آساخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6716 منم هفته اي دو بار ميزنم اگه موهات نازكه و مشكل چربي مو نداري روغن كرچك و نارگيل به يك نسبت ق ... چه مدت ؟ موهام خشکه إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗
تبسم٢٢ عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 1397 چه مدت ؟ موهام خشکه اگه موهات خشكه كه راحت ميتوني روغن تراپي كني ، دو سه ساعت قبل از حمام بزن به موهات بعدش بشور