2777
2789

خدا صبر بده دختر منم سومه از روال تدریس راضیم خودشم میشینه پای کاراش ولی معلم بیچاره اخرش وقتش کمه مثلا دیکته رو خیلی کم کرده دیگه گفتم خودم باهاش کار کنم ریاضی رو هم گروهبندیشون کردن سه تا هشت نفر  هفته ای یک ساعت میتونن برن مدرسه برای رفع اشکال که اختیاریه در کل رفتن که چیز دیگه هست ولی میدونم در حال حاضر بیشتر از این کاری نمیشه کرد 🤷‍♀️

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من غیر انتفاعی یک روز در هفته حضوری هست که فقط برای رفع اشکال میرن اونم به درد باباشون میخوره هم ...

مدارس دولتی تهران ابتدایی خبر ندارید چندروز در هفته میرن؟

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
منم دقیقا همین مشکل رو دارم

معلم دختر من از 11و نیم تا 2 انلاینه بعدش تا ساعت 6 تکلیف میخواد .خوب بچه خسته میشه چطور 4 ساعته بنویسه .غذا میخوره خوابش میگیره .به معلمش گفتم الان دیگه زود شب میشه بچه ها بعداز ساعت 6 بیکارن چرا ساعت ارسال تکالیفو دیرتر نمیکنی ؟میگه نه نمیتونم .

معلم دختر من از 11و نیم تا 2 انلاینه بعدش تا ساعت 6 تکلیف میخواد .خوب بچه خسته میشه چطور 4 ساعته بنو ...

دقیقا منم نمیدونم به خونه و غذا  برسم یا تکالیف بچه ها،من مشکلم اینه که تو کلتس آنلاین هم نمیشینن به زور بیدارشون میکنم تو خواب میبینن کلاس رو 

دقیقا منم نمیدونم به خونه و غذا  برسم یا تکالیف بچه ها،من مشکلم اینه که تو کلتس آنلاین هم نمیشی ...

ساعت 11 شبکه اموزش تلویزیون پایه 2 رو تدریس میکنه .معلم دخترم گفته اول اونو ببیید بعدا تو شاد انلاین بشید .

ساعت 11 شبکه اموزش تلویزیون پایه 2 رو تدریس میکنه .معلم دخترم گفته اول اونو ببیید بعدا تو شاد انلاین ...

مرسی عزیزم که اطلاع دادی،فکر کنم تلویزیون خوب بگه اینا که پت تبلت چیزی یاد نمیگیرن