2777
2789

من سه شنبه عرضه اولیه وسپهر را ساعت 8/30 فروش میزارم.

چون بنظرم میخوان عرضه ها را همان اول رشد منفی کنند تا خوب جمع کنن تا در ماههای آینده بالا ببرند.

چون بهشون اعتماد ندارم سه شنبم میفروشم تا نقد شوم اگر بعدا بازار بهتر شد دوباره میام میخرم.امروزم یک لحظه منفی شد و دوباره مثبت شد.

فکر نکنم سه شنبه بتواند خودش را صف خرید کند.

تصمیم گیری با خودتان.

بقیه عرضه ها هم زملارد را 48000 فردا فروش میزارم.

بقیه هم منفی شدن باید صبر کرد هفته آینده مثبت شوند اونوقت تصمیم گیری کرد.

لطفا دیگران را تشویق به خریدن سهام های دیگر نکنید.چون بازار قابل اعتماد نیست و دستوری بازار را منفی کردند.تا آخر مهر هیچ سهمی خرید نکنید.

فقط عرضه اولیه خوبه.

آخر هفته میام بیشتر درباره عرضه اولیه ها و قیمت فروش توضیح میدم.

ببخشید بخدا گرفتاری ها اجازه نمی دهد بیام به دوستان راهنمایی کنم.

من خودم بیشتر عرضه اولیه ها را نشد بفروشم.اما نگران نباشید برمیگرند.

فقط باید تا آذر و دی صبوری کرد.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

وسپهر 12000 ریال فروش میزارم.خدا کنه فروش برود.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

اگه هدف از خرید عرضه اولیه ۱۰ساله باشه کار درستیه؟

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چه کاریه بفروشی دوباره بخریش !!

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

یه بار تاپیک میزنید با ضرر نفروشین یه بار میگین بفروشین 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
عذر میخوام اسی یه سوال ساده داشتم اما چون خودم دربورس کاملا بیسوادم میشه از شما بپرسم

اسی بالاتره 

عزیزم درسته کار دارید ولی باور کن روزی ده بار میام ببینم تاپیک گذاشتی یا نه

شما خودت گفتی توی پاییز اوایل مهر و ابان بهتر میشه بازار  ولی حالا میگی بفروشیم

خداییش میددنم تقصیر شما نیست 

الانکه خریداری نیست چجوری فروش بزاریم 

من از اول ماه تالا سرخطی زدم ولی نمیخرن

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه