2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین😭😭😭

230 بازدید | 32 پست

تروخدا بیاین جایی جز اینجارو نداشتم بگم😭😭😭

۱۱ روزه بینیمو عمل کردم اصلا قوس نداره همه میگن ورمه ولی من باور نمیکنم😭😭من بهش گفتم مثل خط کش صاف نباشه الان از خط کشم صاف تره😭😭

الان عکسمو گذاشت تو پیجش همه زیرش کامنت گذاشتن ما انقد طبیعی دوست نداریم نیمه فانتزیم عمل میکنی در صورتی که من به دکتر گفته بودم نیمه فانتزی میخوام😭😭همه میگن چرا انحنا نداره چرا هیچی نداره😭

بچه ها دارم دیوونه میشم به خدا نیم ساعته نشستم دارم گریه میکنم اصلا برام مهم نیست بینیم خراب بشه نشه اصن نمیخوام دیگه این بینیو من چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خيلي طبيعي دوس دارم بعدشم الان اصلا خيلي زوزه واسه تصميم گيري خيلي خيلي زوده اخه ١١ روز زمانيه كه بفهمي دماغت چطوري شده؟

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷

به حرف کسی اهمیت نده 

تازه عمل کردی 

نگران‌نباش

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بینیت فعلا باد داره بادش بخوابه یه مقدار فرمش تغییر میکنه ولی هر چی شد دیگه مهم نیست اینکه بینیت کج و داغون نیست خدا رو شکر کن من آدمایی رو دیدم که دکترا زدن داغون کردن 

الان گریه میکنی فایده نداره چرا میخوای بینیت و داغون کنی با گریه هات

شک نکن طبیعی بهتره 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز