2777
2789

یکی از اقوام جدیدا اسم دو قلو هاشو گذاشته 

توسکا و ویشکا

نظرتون چیه در مورد  این اسم ها؟! کلا...! 

دوست دارم بدونم نظر بقیه چیه در مورد اینا🙂چون اسماشون به نظرم جالب بود! 

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینظرم ویشکا زیاد جالب نی

اره اون ش یجوری تلفظ میشه! 

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
قشنگه آویسا به جای توسکا میزاشتن حس میکنم بیشتر میومد به اون یکی

اره بهتر بود🙂

از نظر معنایی زیاد با هم جور نیستن! ولی من خوشم اومد در کل جدید بود به نظرم😁

یکی از اقوام مام گذاشته 

دانان و رایان😐😐

یه جوریه

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
خداحفظشون کنه، من خوشم نیومد

ممنون عزیز

فقط نمیدونم چرا خندم گرفت با خوندن پستتون😅😁

یکی از اقوام مام گذاشته  دانان و رایان😐😐 یه جوریه

دانان تا حالا نشنیده بودم😁

اسم رایان به این رایجی و اسم دانان به این تکی😁😅

اره بهتر بود🙂 از نظر معنایی زیاد با هم جور نیستن! ولی من خوشم اومد در کل جدید بود به نظرم😁

من یاد ویشکا آسایش افتادم..اون یه خواهر داره اسمش آویساست..بهم میان از لحاظ آوا  

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
نمیپسندم

از نظر معنایی اره زیاد جالب نیستن! (:

من یاد ویشکا آسایش افتادم..اون یه خواهر داره اسمش آویساست..بهم میان از لحاظ آوا    

دقیقا تنها ویشکایی که تا الان دیدم ویشکا آسایش بوده😁

توسکا هم که شخصیت یه رمان بود🙃😂