2777
2789

بچه ها خیلی معذرت میخوام من درحین رابطه حس میکنم بوی بدی میاد وچون داریم برای بارداری اقدام میکنیم شنیدم ک نبایدبعدرابطه شستوشوداد فرداش که میشورم اونموقع هم یه بوهای بدی میادیاهرزگاهی بوهای بدی نیاد چن  وقت پیش دکتر رفتم گف عفونت واینانداری پس ازچیه ادم خجالت میکشه😥😥    

قبلش خودتو بشور

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبیعیه که واژن بو داشته باشه ولی اگه از حد طبیعیش فراتر رفت باید زیاد اون ناحیه رو شست و شو بدی و تند تند حموم بری روزی یه بار و لباس زیرتم عوض کنی روزی یه بار

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  
عزیزم طبیعیه که واژن بو داشته باشه ولی اگه از حد طبیعیش فراتر رفت باید زیاد اون ناحیه رو شست و شو بد ...

بخدا من هرروزحموم وهرروزم لباسموعوض میکنم نمیدونم چرااینجوریه

میشورم والا بنظرنون جوش شیرین بزنم؟ 

نه بابا جوش شیرین چیه عفونت میگیرم

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

بعد دستشویی با دستمال توالت خودت و خشک

کن

روزی دوبار لباس زیر عوض کن و با شامپو بچه بشور اون ناحیه رو

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

میشورم والا بنظرنون جوش شیرین بزنم؟ 

قبلش یه بار باهم برین حموم ببین بازم حس میکنی یانه