2777
2789
عنوان

ترک ناهار برای لاغری؟؟؟؟؟

7320 بازدید | 38 پست

سلام خانما توصیه طب ایرانی و اسلامی برای لاغری و تناسب اندام ترک نهار هست 

کسی بوده با ترک نهار لاغر شده باشه؟

خیلی وزنم رفته بالا کالری شماری اعصاب و حوصلشو ندارم ترک نهار راحت و بی خرجم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم الان سه ماهه ناهار نمی خوره از سایز ۵۴ شده ۴۸ ،به جای ناهار ۱۰ تا خرما می خوره هر روز

ده تا خرما؟؟ مگه ناهار چقد می‌خورد که الان ده تا خرما میخوره لاغرم شده😮😮 ده تا خرما تقریبا خودش میشه 400-500 کالری اونم همش قند فروکتوز

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
ده تا خرما؟؟ مگه ناهار چقد می‌خورد که الان ده تا خرما میخوره لاغرم شده😮😮 ده تا خرما تقریبا خودش می ...

درسته کالریش زیاده ولی چاق نمی کنه ،بلغمی بود الان دیگه پاهاش درد نمی کنه خیلی خوب شده،دکتر طب ایرانی بهش رژیم داده 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
مننن😍 مدتیه نهار‌نمیخورم دارم لاغر میشم با اینکه وزنم خیلی سخت پایین میاد البته باید عادت کنی ال ...

چه خوب عزیزم

وزن کردی خودتو که چقدر کم کردی؟

بعدم اینکه خونه مامان یا مادر شوهرتون هم میرفتید نهار نمیخوردید؟

وای چه خوب صبحانه و شام چه ساعتی میخورن مادرتون؟

ساعت ۱۰ تقریبا ،بهش گفته صبحانه گرمی بخوره ،مثلا شیره انگور با ارده یا کره بادام زمینی دست ساز و..به عقیده طب ایرانی ناهار فقط شکم آوره ،در کل خیلی خوب شده شکمش هم یک شب در میون بادکش می اندازه انقدر از اون اویزونی و شلی در اومده باورت نمیشه ،اخه مامانم ۵ تا زایمان داشته به خاطر همین شکمش بزرگ بود 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍

البته من صبحانمو ساعت ۱۱این طورا میخورم 

اگه زود بیدار شم هم دیر‌تر میخورم

موقع نهار میوه ای چیزی میخورم

خرما دو تا این طورا تو روز  

تا ساعت ۸ونیم اینطورا 

۷تا قاشق برنج و‌ خورشتی چیزی با سالاد و‌ سس ماست