استارتر اونطور که گفتی همسرت خونه و ماشینشو زده به نامت و خرج زندگی هم کم نمیزاره،با کار کردنت هم که مشکل نداره.با بچه ها هم که خوبه و دعواشون نمیکنه بنظرم مشکلتون حل شدنیه.حس میکنم تا الان داغ بودی یکم زیادی بد جلوه دادی همسرتو.کتک زدن خیلی بد و غیرقابل تحمله ولی خب خودتم میتونی با زبون رامش کنی که به کتک نرسه.حتی اگه همسرت نمیاد مشاوره،خودت به تنهایی حتما حتما برو.راهکارهایی که بهت میده پیاده کن،همسرت خود به خود وقتی تغییر تو رو ببینه اونم دلگرم میشه به زندگیش.شک نکن.مخصوصا اینکه خودشم تو بهزیستی هست و یه پا مشاوره.
من یک دوستی دارم دخترش ۱۳ سالشه یکبار تو دعوا برگشته جواب باباش داده که چرا مامانم اذیت میکنی .شوهر دوستم گفته مامانت یادت داده دختره برگشته گفته تو داری به شعور من توهین میکنی مگه نمیبینم چیکار میکنی.بعضی بچه ها واقعا خیلی فهمبده هیتن به سن ربط نداره.شما هم شوهرت تا جایی که میتونی ادب کن .شاید جای برگشت باشه.یکم بترسه بد نیست
میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
استارتر اونطور که گفتی همسرت خونه و ماشینشو زده به نامت و خرج زندگی هم کم نمیزاره،با کار کردنت هم که ...
دلیل اینکه ماشینو زده گفتم بخاطر یارانه بوده اون موقع .خونه هم چن سال پیش بدجوری کتکم زده بود یه ماه خونه مامانم موندم براش شرط گذاشتم خونه ب نامم کنه تابرگردم آخر نصفشو قبول کرد تازه همیشه میگه خونه برا خودمه کاغذ مهم نیست .ماشین هم که زیرپای خودشه .بچه ها رو نگفتم نمیزنه...کلا چون فک میکنه کیه اخلاقش اینجوری شده فک میکنه برا خودش کسیه....درصورتیکه اون آدمایی که واقعا برا خودشون کسی هستن هم اینکارو بازن وبچه نمیکننن