2777
2789
عنوان

قابل تو جه اونایی که میان زندگیشون میریزن کف سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 94 پست

منم اوایل نامزدیم همش از خوبی های شوهرم میکفتم واقعا فرشته بود از خوبی هیچی کم نداشت دبیرستان بودم همش یرا دوستام تعریف میکردم اونام نامزد داشتن حسودی کردن چشمم زدن بعضیاشون قطع رابطه کردن ینفرم دپر از چشمم ب شوعرم پیام میداد نامزدیتو بهم بزن منو بگیر خلاصه زندگیم کلت زیرو رو شد

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست من زندگی خوبی داشت همشو میذاشت اینیستا متاسفانه شوهرش فوت شد همه میگن چشمتون زدن😓

نمونه اس طناز و پیمان شاخ اینستا هرروز جشن و تولد بودن خوشبختیشو اتقدر جار زد تا شوهرش برق گرقت مرد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من نگفتم‌ از ابن تایپیک ها خوشحال میشم ولی لزومی نداره ادم بیاد پز بده اونم تو این اقتصاد حراب 

خیلی هاشون پز نیست مثلا من گوشواره خریده بودم میخواستم ببینم قشنگه اومدم عکس گذاشتم حالا به نظر شما من پز دادم؟ 

دیگه نباید انقدر هم حساس بود و حسادت کرد خدا به هر کی یه روزی داده من خودمم انقدر میبینم ادم های بالاتر نمیشینم اه بکشم که 

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

هوووو مردم چرا نمیرن زندگی آنجلینا جولی و کایلی جنر و کاردی بی و اون پولدارا و معروفای خارجی رو چشم بزنن؟اونا ک بیشتر تو چشمن و زندگیشونو چند میلیارد آدم میبینه

ا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من نگفتم‌ از ابن تایپیک ها خوشحال میشم ولی لزومی نداره ادم بیاد پز بده اونم تو این اقتصاد حراب 

من پز برداشت نمیکنم هر وقتم ببینم کسی داره پز میده ول میکنم میرم .ولی در کل معتقدم ادم حسود خودش هیچوقت ارامش نداره چه بقیه از این تاپیکا بزنن چه نزنن .منظورم با شما نیستا بد برداشت نکنید 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

من به نظر شما کاری ندارم ولی چون سایت تبادل نظر هست منم نظرمو میگم 

پس اگه اینجور باشه باید کل اینستا یا بمیرن یا تصادف کنن یا طلاق بگیرن یا بدبخت بشن😑😑

عزیزم یکم رو خودت کار کن قلبت سیاه شده خیلی راحت میگی حقشه که تصادف کرده😐😐

من خودم مستاجرم وخیلی زجر کشیدم تو زندگیم ولی اصلا یکی که خونه ی عالی داشته باشه پول و ..‌‌‌اصلا حسادت نمیکنم میگم خدا بیشترشو بهش بده 

تنگ# نظر نباشیم

مهربانتر.باشیم#  

خداروشکر

منم موافقم، کوچکترین خرید و خوراکی و غذا ها اول از همه که بخوایم خودمون استفاده کنیم وارد اینستا و این سایت و جاهای دیگه میشه، مشکلات زندگی ها بیشتر از همین مجاز شروع شده متاسفانه

خدا رو شکر اینستا ندارم نه از این عکسا میذارم نه نگاه میکنم

خب فقط بدبختی بزارن که افسردگی میگیریم باید یکی نشون بده توو دنیا مرد خوب هم هست رابطه خوب هم هست

خب به چه قیمتی خوشیمون جار بزنیم به قیمت بدبخت کردن خودمون همه میدونن که هم مرد خوب هست هم مرد بد همه ادما هم خوبی و بدی دارن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کاملا باهات هم نظرم ، این خرافات بیشتر میخوان موج منفی و دپرسی بندازن تو جامعه ، من موندم چرا برعکسش ...

به خدا من اوایل که چند سال پیش اومده بودم سایت از بس فاز منفی میدادن مردا بدن مردا الن مردا بلن کلا از ازدواج وحشت کرده بودم .بابا اصن بیان یه ذره از خوبیا بگن چهار نفر به زندگی امیدوار شن .بفهمن ادم خوبم تو این دنیا وجود داره ادم خوشبختم هست .اونی ام که نظرش تنگه مشکل خودشه تو  اطرافیانشم قطعا ادم خوشبخت ببینه منفجر میشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

کسی که عمیقا احساس خوشبختی و رفاه داره هیچوقت نمیاد برا دیگران ثابت کنه 

من نه موافقم نه مخالف گاهی عکساشونو میبینم و براشون ارزوی خوشبختی بیشتر میکنم هیچوقت تنگ نظر نبودم ولی براخودم دوست ندارم عکس بزارم درحالی که زندگی خوبی دارم اما خوشم نمیاد خودمو به رخ بکشم 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
نمیدونم چرا من هیچ وقت تو سایت توجهمو این چیزا جلب نکرده  اصلا اهمیتی برام نداره  چیکار دا ...

زندکی واقعی هم اینجور ادما زیاد اینجا درسنه مجازی ولی ادما واقعی دلا واقعین