پدرم بدبهت نمیدونس چیکار کنه ولی من مرغم ی پا داشت میگفتم منو بهش ندین خودمو میکشم دوباره خواستگار فرستاد و دوباره نه شنیدن ولی من پدرمو تهدید کردم ک منو نده بهش باهاش فرار میکنم خودشم همش بهم میگف بیا فراریت بدم چن بار باهم قرار گذاصتیم ولی من نرفتم تااینکه یروز خونه فامیلمون بودم چن روزی ک فامیلمون دعوام کرد منو انداخت بیرون منم گریه کنکون رفتم خونمون مادرم نبود پدرمم قرار بود یازده بیاد رفتم تو خونه نمیدونم چم شد یدفعه نمیدونم واقعا کتابایی ک دستم وبود وبرداشتم ساعت ده ونیم بود رفتم اموزشگاه زنگ زدم گفتم بیا بریم گریه میکردم اومد حتی ماشینم نداشت با ی تاکسی درب داغون فرار کردیم
خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
اومدیم خونشون ساعت یازده شده بود لابد الان پدر بیچاره ام داشت دنبالم میگشت خدا لعنتم کنه ک اینقدر ناراحتش کردم خونشون یجوری بود توروستا ده تاخواهر برادر ک همه جمع شده بودن منو ببین هرکدوم یچیزی میگف ولی جمع حرفاشون این بود ک خیلی ازم خوششون اومده علی بهم قول داده بود نذاره اب تو دلم تکون بخوره .زنگ زدم به داییم گفتم ک فرار کردم باورش نمیشد اینم بگم پنح تا از خواهر برادرای علی هم فرار کرده بودن الان بچه داشتن
خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
اومدیم خونشون ساعت یازده شده بود لابد الان پدر بیچاره ام داشت دنبالم میگشت خدا لعنتم کنه ک اینقدر نا ...
بگو عزیزم
خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️. درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️. درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️. درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍 در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️ در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️ درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️