2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم میسوزه😓

415 بازدید | 8 پست

سلام شوهرم کارش سخته همش سرپاست (۱۰الی ۱۲ ساعت) واسه همین ارتروز زانو داره خودشم ۳۵ سالشه

دکترم رفته هعی قرص و پماد امپول ک هیچی دکترش گفته خوب نشدی بیا پی ار پی زانو کسی تجربه ای داشته تو این زمینه؟

دیشبم کمرش گرفته بود اصن نمیتونست صاف راه بره دلم کباب شد براش دکتر رفته بود ی قرص و امپول داده بود گفته بود ممکنه دیسکت بزنه😢 برای زانو درد و کمر درد چی مصرف میکنین ک تقویت شین؟ 

از چی پرهیز کنه اگ اطلاعاتی دارین از خودتون یا اطرافیان بگین ممنون میشم🙂

یادمون رفت زندگی کنیم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نڟرم همسرتون کمبود ویتامین داره ویا زیاد به بدن خودش فشارمیاره منظورم رعایت نمیکنه وگرنه سنی ندار ...

اره درسته ولی خب کلسیم و ویتامین د۳ مصرف میکنه بازم هیچی کارشم سخته 

ببین تعداد زیادی پای مرغ بگیر و تمیز پاک کن و تو زودپز بریز با هویج و کرفس و پاز داغ اینا بزار خیلی خوب له بشه اون عصاره برای درمان ارتزور و استخون درد بی نهایت عالیه.لعابش خیلی مفیده.حتی از کله پاچه بهتره چون کله پاچه کلسترول داره ولی پای مرغ اصلا نداره.

بعدم پودر سنجد رو توی ماست یا شیر بریز روزانه یه کاسه بهش بده بخوره.کمربند طبی و کش طبی برای زانو بزنه

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر
ببین تعداد زیادی پای مرغ بگیر و تمیز پاک کن و تو زودپز بریز با هویج و کرفس و پاز داغ اینا بزار خیلی ...

چشم حتما مرسی از اطلاعاتت🙂💚