2777
2789

سلام بچه ها چندین باره خواب یه آقایی رو میبینم این آقا همسایمونه زن وبچه داره اصلا وابدا من هییییچ حسی بهش ندارم بهش فکرم نمیکنم بگین بهش فکر میکنی که خوابشو میبینی

چند شب پیش خواب دیدم دوست شدم باهاش بهم دست میزنه صبح که بیدار شدم هزار بار خدارو شکر کردم که خواب بوده

امشب باز تو خوابم بود چند بار دیگم خوابشو دیدم که میاد بهم کمک میکنه تو خواب نمیدونین معنیش چی میتونه باشه خیلی حس بدی دارم خواب اونو میبینم😞😞😞

من یکی تو فامیل بودکه هیچوقت خواستگاری رسمی بینمون نشد،الان هردو متاهلیم ولی من خوابش زیاد میبینم واکثرا هم عاشقانه،واقعا کلافه میشم چون عاشق همسرمم و اصلا به اون ادم حسی نداشتم،خوابش میبینم اعصابم بهم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه خواب مشابه دیدم ولی اون مجرد هست منم اصلا بهش فکر  نمیکنم تازه از خواب که بیدار شدم ناراحت شدم به نظرتون تعبیرش چیه 

خواب دیدم با اون آقا ازدواج کردم

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد