2777
2789

سلام دوستان میشه راهنماییم کنین؟

من بیست سالمه و باردارم الان هم هفته دهم هستم، سوزش ادرار شدیدی دارم و لکه های قهوه ای تو ادرارم میبینم، به نظرتون چه کار کنم، الانم تو این وضعیت کرونا میترسم برم دکتر😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر ممکنه عفونت باشه 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

منم داشتم تو بار داری هفته ۲۱بودم زد به کلیمه رفتم سونو گفتن شاید سنگ کلیس آب می‌خوردم بالا نیاوردم یه هفته من از درد شدید دلا دلا راه میرفتم چون بارداربودم نمی‌تونستم دارومصرف کنم بجز چرک خشکن بعد خوب شدم بری دکتر بهت چرک خشکن میده زودتر پیگیر شو تا بدتر نشده دردی که من داشتم از زایمانم بدتر بود