2777
2789
خیلی اوضاع بدیه منم شوهرم بازار کاراش خرابه صب تاشب همش درتلاشه شبم تا نصف شب فکر وخیال 😔😔😔

آره بخدا انگار دیگه کسی امیدی نداره به زندگی کردن 😞

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راستش هیچ امیدی نداریم

قید خونه دار شدن رو که زدیم فقط تمام فکرمون اینه که رهن و اجاره رو خیلی بالا نبره صاحبخونه ومنصف باشه تا حداقل بتونیم همین خونه معمولیمون رو تمدید کنیم

منکه با دو تا بچه تو خونه 30 متری پدرشوهرم، مستأجر ها چیکار میکنن؟؟ 

اونایی که تو اوج نداری مریضی خاص دارن، چیکار میکنن؟ 

دارو ندارم ن یه پرایدِ😒😒😒

اما پیرمردهای که میبینم با 50_60_70 ساله با موتور رفت و آمد میکنن و ماشین ندارن، دلم براشون کباب میشه که طرف با اون سن نمیتونه یه پررررررایییید بخره😢😢😢

فقط میتونم بگم اللهم عجل لولیک الفرج و لعن الله علی قوم الظالمین 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

بچه ها تو اوج نا امیدی و گرفتاری برای فرج دعا کنید خیلی دعا کنید خدا به همه امون رحم کنه مولا تشریف بیارن 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

عزیز دلم ما تا یه سال پیش وضع مالیمون توپه توپ بود ولی با این گرونی ها متاسفانه هرچی که میخوایم بخریم میگیم فلااااانننن توممنننننننن هرچیزیو مواظبیم خراب نشه چون میدونیم خیلی گرونه

چرا دروغ بگم امیدی نیس

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
خانوما شوهرم رفته یه جا مصاحبه کاری برامون دعا کنید جور بشه کارش، از بی پولی دیگه خسته شدیم😥

خانومی سلام. چی شد؟ همسرت رفت سر کار ؟

بعد از چند ماه دوباره این تاپیک رو خوندم

کاربری قبلیم فاطمه۳۰۰ بود. یه مامان پرانرژی که دخترم تاخیر جسمی حرکتی هست.                                        https://www.ninisite.com/user/discussion/e23e69d7-fc91-45a3-9bf6-44732c09a315/فاطمه300
خانومی سلام. چی شد؟ همسرت رفت سر کار ؟ بعد از چند ماه دوباره این تاپیک رو خوندم

سلام عزیزم

شوهرم پرستاره اون مصاحبه رو قبول شد الان اون بیمارستان ساعتی کار میکنه حالا دنبال اینه که استخدامش کنن، خداروشکر وضعیتمون نسبت به قبل خیلی بهتر شده..خدایا شکرت

از تو دوست عزیزم ممنونم که این پستو برام ریپلای کردی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن