2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمتونو چی بود... چند وقت بعد خوب شدی..حالا خوبه خوبی؟؟؟؟

سردرد شدییییید تب و لرز بدن درد ببخشید اسهال استفراغ

۵ روز این علایمو داشتم

الان ۳ روزه بهترم دردی ندارم فقط حس بویایی و چشایی ندارم

دوستان چند روز گذشت تا علایمتونو خوب شدد

من نگرفتم خداروشکر عزیزم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

باید طی شه

من ۳ روز شبا تب و لرز خیلی خفیف می کردم

بعد از ۳ روز گلوم یکم می خارید بعدم تک‌سرفه میکردم

روز ۷ ام علائمم شروع شدن از صبح سرفه می کردم به سمت شب که رسید کمر درد و زانو درد بی حالی و تب داشتم

از وقتی تستم مثبت شد این علائمو داشتم

۴ ۵ روز تب داشتم

بدن دردم بعد ۶ روز خوب شد

ضعفو بی حالیم بعد ۱۰ روز

تا روز ۷ ام شبا بینیم‌ کیپ میشد نفس که می‌کشیدم ریه هام می سوخت دائما سرفه داشتم

علائم کم‌کم قطع میشه و فقط سرفه میمونه

الان روز ۱۴ امه سرفه هام خیلی کم شده

ولی وقتی استراحت نکنم بازم سرفه دارم

من یه اسهال و‌ درد خفیف دور‌ نافم داشتم که با کته ماست و جوشانده نعنا و پرهیز از چیزایی که شکمو راه میندازه برطرفش کردم

کلا باید دارو و جوشانده بخوری و استراحت کنی تا خوب شی

اگه دکتر نرفتی بر‌و‌ دکتر طبق علائمت دارو بده سرخود نخور

اگه هم با خانواده زندگی می‌کنی خودتو‌ تو‌ اتاق قرنطینه کن میای بیرون ماسک بزن

دائم دستاتو‌بشور یا با الکل ضدعفونی کن 

اگه سرویس بهداشتی تون یکیه بعد از هربار استفاده سرکه یا مخلوط وایتکس و آب بریز توی سوراخ دستشویی

She is everything I ever wanted....