2777
2789
عنوان

چقدر رو شوهراتون حساسیت دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهر ندارم ولی از الآن که فکر میکنم میخوام برم چشماشو از حدقش بکشم بیرون بعد دستمو فرو کنم تو چال ...

وا به شوهرت چه ربطی داره بنده خدا یکی دیگه بد حجابه اون چرا کور بشه 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
من حساسیتی ندارم چون میشناسمش و ترسی از چیزی ندارم تو خانوادمون هم اصلا حجاب نداریم و همه اوکی هست ...

الان زن داداشم پای داداشمو از تمام مهمونیا بریده . حتی یبار من جلوی داداشم تاپ تنم بود تیکه انداخت که من جلو برادرم تا حالا استین کوتاه نپوشیدم 😑😑😑😑 واقعا یه روانی به تمام معنائه اخه من به برادرم مگه خودنمایی میکنم 

الان زن داداشم پای داداشمو از تمام مهمونیا بریده . حتی یبار من جلوی داداشم تاپ تنم بود تیکه انداخت ک ...

خوب ایشون مشکل روحی داره. برادرتون باید بتونه مدیریت کنه یا درمانش کنه! وقتی خودش پای به پای خانومش راه میره و رابطه رو قطع میکنه شما هم فراموش کن که برادر داری و به زندگی خودت برس 

الان زن داداشم پای داداشمو از تمام مهمونیا بریده . حتی یبار من جلوی داداشم تاپ تنم بود تیکه انداخت ک ...

باید در جوابش میگفتی عزیزم حتما برادرت با برادر من خیلی فرق داشته که تصمیم گرفتی جلوش استین کوتاهم نپوشی خداروشکر ما مشکلی نداریم تو این زمینه

خوب ایشون مشکل روحی داره. برادرتون باید بتونه مدیریت کنه یا درمانش کنه! وقتی خودش پای به پای خانومش ...

با ما که قطع رابطه نیست ولی با خاله ها و عمه ها و ... اصلا رابطه نداره . داداشم میگه حوصله تشنج ندارم بخاطر دو ساعت مهمونی چند ماه روانیم کنه . میگه با یه دیوونه ازدواج کردم . خودش باعث خیلی از دروغای برادرم شده 

باید در جوابش میگفتی عزیزم حتما برادرت با برادر من خیلی فرق داشته که تصمیم گرفتی جلوش استین کوتاهم ن ...

من بعدا متوجه شدم تیکه انداخته . 😀😀😀 انقدر که ذهنم به این سمت نمیرفت که ادم جلو برادرش حجاب داشته باشه 

با ما که قطع رابطه نیست ولی با خاله ها و عمه ها و ... اصلا رابطه نداره . داداشم میگه حوصله تشنج ندار ...

برادت باید عاقلانه تصمیم بگیره 

جای دیوونه تو خونه نیست تو بیمارستان اعصاب و روانه

وقتی برادرت خودش دلش به حال زندگیش نمیسوزه شمادخالت نکنید اصلا

یه چیز دیگه هم هست مردها از این حرفا زیاد به خانوادشون میزنن ولی در اصل بنده و مطیع زنشون هستن

شما کار خودتو بکن هر دخالت و بی احترامی رو خیلی جدی پاسخ بده 

با ما که قطع رابطه نیست ولی با خاله ها و عمه ها و ... اصلا رابطه نداره . داداشم میگه حوصله تشنج ندار ...

در مورد زن داداش شما دلیل رفتارش رو نمیدونم 

ولی به تجربه بهم ثابت شده زنایی که خیلی روی شوهرشون حساسن یه چیزی ازشوهره دیدن 

خدایا شکرت 
برادت باید عاقلانه تصمیم بگیره  جای دیوونه تو خونه نیست تو بیمارستان اعصاب و روانه وقتی برادر ...

نه من اصلا دخالت نمیکنم ابدا . جدیدا رو اعصاب منم راه میره اخه هی میگه چرا با فلانی رفت و امد میکنی وقتی اونجوری لباس میپوشه جلو شوهرت .😑 چند سری گفتم به من مربوط نیست . میگه بی غیرتی . ما اصلا واسمون مهم نیست شرکت نمیکنه تو مهمونیا .  داداشم فقط بخاطر مهریه طلاق نمیگیره . وگرنه کاملا مشخصه هیچ عشقی نیست 

در مورد زن داداش شما دلیل رفتارش رو نمیدونم  ولی به تجربه بهم ثابت شده زنایی که خیلی روی شوهرش ...

خب با اینکار مگه کنترل میشن . شوهرامون صبح تا شب بیرونن . هزارتا دختر میبینن والا .