2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داوود پاشا یه غذایه ترکیه خیلی خوشمزست من چند روز پیش درست کرده بودم رفتم تو فاز غذا های خارجی یکی دگیم درست کرده بودم غذای انگلیسی بود اسمشو یادم نمیاد😐😐

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
به منم بگید غذاهای سریع و‌دانشجویی

پلوگوجه گوجه را اگه میتونی چرخ کن یارنده کن یاخرد کن پیازسرخ کن بانمک وفلفل وزردچوبه گوجه رابهش اضافه کن بزاربپزه باآب اگه رنده کردی خیلی لازم نیست بپزه همین ک آب قل اومدبرنج رابهش اضافه کن ودم‌پختش کن آمادس خییییلی هم خوشمزس

۵عدد گوجه 

متوسط یک عدد پیازمتوسط یک پیمانه برنج

اگه مثل من جز عاشقانه سیر هستی

مرغو بپز جوری که وقتی پخت اب نداشته باشه . ربم نزن بعد زیر قابلمتو خاموش کن و سریع سس سیر ماست روش بریز.

حالا سس سیر ماست چیه؟ ماست چکیده یکم نمک سییر فراوون رنده شده و زعفرون . بعد کنارش یکم سیب زمینیم سرخ کنو با برنج بخور

به منم بگید غذاهای سریع و‌دانشجویی

نودل تخم مرغ پنیری فوق العاده اس حتما پیشنهاد میکنم     

تره فرنگی یا پیازچه رو تو روغن سرخ میکنی بعد تخم مرغ همزده رو بهش اضافه میکنی و هم میزنی و وقتی سرخ شد پنیر لبنه یا پنیر خامه ای بهش اضافه میکنی و نودل اب کشی شده رو بعد از چند دقیقه به مواد اضافه میکنی و بهش نمک و فلفل سیاه و اویشن هم اضافه کن نمیدونی چی میشه این موجود دلبر   

جعفری و گشنیز بخر خورد کن و یکم تف بده . بعد توش  دو قاشق رب انار بریز و اگه حال کردی یکم گردو خرد شده و زرشک ! حالم نکردیو نداشتی دو تا اخرو نریز. بعد مرغ یا ماهیه بدون پوستتو بریز توش و یکم روغن و نصف لیوان اب تا بپزه. بسیاااار خوشمزه می شه.

پلوگوجه گوجه را اگه میتونی چرخ کن یارنده کن یاخرد کن پیازسرخ کن بانمک وفلفل وزردچوبه گوجه رابهش اضاف ...

مرسی😘

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام