2777
2789

این کیک منه امروز پختم 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پود کیک اماده بود قالبم‌یکم بزرگه فکر کنم‌سایز سی باشه  مواد تا تقریبا یک چهارمش رو پر کرد&nbs ...

اگه روی کیکت خیلی زود پخته باشه( درجه حرارت بالا زیاد باشه) دیگه پف نمیکنه، سعی کن اول کیکت از پایین حرارت ببینه و خوب پف کنه بعد المنت بالا رو  روشن کنی 

جانم. عزیز دلم سلام. باعث افتخار منه❤️

منم‌ تعجب کردم اینقدر زود جوابمو دادید 

یه دنیا ممنون عزیزم‌

فردا تولدمه میخوام خودمو تحویل بگیرم برای خودم کیک درست کنم‌میشه ی دستور خوب بهم بدید 

واااو عالیه دستور تو رو خدا  یر سرم فردا تولدمه میخواستم بدا خودم کیک بپزم

عشقم میشه فردا دستورشو بدم ؟؟؟؟ 

الان کنارم نیس دفترم 

فردا تگت میکنم دستورو میزارم ولی مطمعن باش که هم خوشمزه میشه خوشگل 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

وسایل تزیین نداشتم با هرچی تو خونه داشتم درست کردم 

منم‌ تعجب کردم اینقدر زود جوابمو دادید  یه دنیا ممنون عزیزم‌ فردا تولدمه میخوام خودمو تحویل ب ...

من روزی یکی دو بار میام جواب دوستان و میدم میرم. 

تولدت مبارک گلم. 

اگه تعدادتون کمه دو تا تخم مرغ و نصف لیوان شکر و یک چهارم لیوان روغن و یکم وانیل نصف لیوان اب جوش و یک و نیم لیوان ارد و دو قاشق مربا خوری بکینگ پودر لازم داری

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
میشه یه دستور کیک امتحان شده بهم بدید 

من بیشتر کیک های کوچیک درست میکنم؛

3 تا تخم‌مرغ

یک و نیم لیوان فرانسوی آرد

یک لیوان سرخالی شکر

نصف لیوان روغن، نصف لیوان آب گرم یا شیر گرم( جمعا یک لیوان مایعات)

یک قاسق مربا خوری بیکینگ پودر

یک قاشق مرباخوری وانیل

زرده و سفیده حتما جدا

سفیده کف کرده ی برفی شده آخرین ماده ای هست که اضافه میکنم

ظرف  شماره 3 مستطیلی یا 25 گرد 

نه گلم طبقه وسط دماش 165 باشه هیچ چی نمیشه. فر منم برقی تمام حرفه ای هست تو کار مارک فلر. روزی حداقل ...

قالب کیکم‌چ سایزی باشه 

امروز ی قالب کیک مربعی هم خریدم خیلی بزرگه قطرش ۳۴ فردا میخام برم عوضش کنم ب نظرتون چ سایزی بگیرم برای ی کیک معمولی 

قالب کیکم‌چ سایزی باشه  امروز ی قالب کیک مربعی هم خریدم خیلی بزرگه قطرش ۳۴ فردا میخام برم عوضش ...

قالب 18 یا 20 گالوانیزه خوبه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️