2777
2789

واقعا تا یک چیزی نشه ما همینطور بدون قدر دونستن از داشته هامون زندگیمونو می کنیم و برامون همچی عادی هست ولی وقتی یک مریضی یا یک اتفاقی میفته چقدر همچی یهو بهم میریزه و برای روزایی که با آرامش میخوابیدی و میگفتی چقدر همچی خسته کنندس دلت تنگ میشه و میخوای جییییغ بکشی بگی خدایا قربونت برم منو ببخش و ارامشمو بهم برگردووووون😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
سلا دوستم 😍 خوبی؟ چه خبرا؟ 🥰🥰

سلام عزیزدلم حالم خیلی بده😭💔 

یه دکتر بهم گفت بچت ممکنه اوتیسم باشه ببرش متخصص اونم ۵ ماه بعد وقت داده ، چهار روزه خواب ب چشمام نیومده دارم روانی میشم بخدا اصلا هرکاری می‌کنم نمیشه فقط از خدا میخوام هرچی ک هست بهبود پیدا کنه😓دعا کن عزیزم 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزدلم حالم خیلی بده😭💔  یه دکتر بهم گفت بچت ممکنه اوتیسم باشه ببرش متخصص اونم ۵ م ...

الهی بمیرم. عزیزم 😔😔😔

الهی که خدا شفاش رو بده و هر چه زودتر حالش خوب بشه. 

بمیرم برا دلت عزیزم. به خدا توکل کن. خدا هیچ مادری رو دلشکسته نمیکنه. 

خیلی ناراحت شدم. 😔😔😔😔

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
الهی بمیرم. عزیزم 😔😔😔 الهی که خدا شفاش رو بده و هر چه زودتر حالش خوب بشه.  بمیرم برا دلت ع ...

خدانکنه گلم  الهی صدسال زنده باشی❤️ فقط ازت میخوام گلم دعا کنی 😢🙏 چند وقته دیگه با خبرای خوب بیام 🤲😔

دقیقا مثل من از وقتی دیسک گرفتم دلم میخاااد بمیرم به خدا قسم مرگم آرزو شده برام😔

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...
خدانکنه گلم 😢ان شالله خوب میشی❤️

ممنون عزیزم ولی غیرممکته😔

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...