واقعا تا یک چیزی نشه ما همینطور بدون قدر دونستن از داشته هامون زندگیمونو می کنیم و برامون همچی عادی هست ولی وقتی یک مریضی یا یک اتفاقی میفته چقدر همچی یهو بهم میریزه و برای روزایی که با آرامش میخوابیدی و میگفتی چقدر همچی خسته کنندس دلت تنگ میشه و میخوای جییییغ بکشی بگی خدایا قربونت برم منو ببخش و ارامشمو بهم برگردووووون😭😭😭😭😭😭😭😭
یه دکتر بهم گفت بچت ممکنه اوتیسم باشه ببرش متخصص اونم ۵ ماه بعد وقت داده ، چهار روزه خواب ب چشمام نیومده دارم روانی میشم بخدا اصلا هرکاری میکنم نمیشه فقط از خدا میخوام هرچی ک هست بهبود پیدا کنه😓دعا کن عزیزم 🙏
دقیقا مثل من از وقتی دیسک گرفتم دلم میخاااد بمیرم به خدا قسم مرگم آرزو شده برام😔
بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...
بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...