اولا بگم که جبهه نگیرین من خودم مخالف سفت و سخت این قضیه بودم ولی خب از اونجایی که فقط جلوی سرش مو داره و بقیه جاهاش کچله و خیلی کم پشت و نازک همه میگن کچل کنین ضخیم و یه دست بشه از طرفیم میبینم اکنایی که کچل کردن واقعا پرپشت شده من واقعا موندم😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال منم خیلییی کوچیک بودم کچل کردن به خاطر کم پشتی .میگن تا یه مدت آینه نمیدادیم دستت که گریه نکنی😐 ولی الان موهام خیلی پرپشته البته پرپشتی ارثیم دارم ولی پدر مادرم میگن اون کچل کردنه خیلی تاثیر داشته!
من مامانم هردیقه موهام کچل میکرد ازهمه کم پشت تره.من دخترم یه قسمت سرش پرموبودیه قسمتش خیلی کم بود اصلا دست نزدم الان ماشاالله قشنگ درومده هرگزززززبه موهای دخترم دست نمیزنم
من پسرم تا 18 ماهگی کچل نکردم ریزم نداشت تازه موهاش از پشت می بستم اماتار موهاش به گفته شوهرم ریز بود.تا الان که نزدیک 3سالشه 3بار کچل کرده منم خوشم نمیاد ولی خدایی تابستون راحت بود چون پسرم از سر عرق میکرد همیشه امسال راحت بود.
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...