mami_iliya مدیر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 عنوان می خوام مهمونی بدم به قوم شوهر بیاید 🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 39 پست خانوم خوشگلا می خوام مادر همسری و پدربزرگش اینا رو دعوت کنم کلا ۹ یا ۱۰ نفر میشیم ،می خوام از بیرون کباب بگیرم ،موندم کنارش جوجه باشه یا خورش یا مرغ؟؟ تیکر تولد گل پسرمه 😍😍 1399/07/06 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozasaremi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 11757 بنظرت خورش درست نکنم ؟سوپ چی؟ نبابا همه جوجه و کباب میخورن.الکی سوپ نزار
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 خورشت یا سوپ حتما بزارچون سن بالاها از غذای خشک زیاد خوششون نمیاد اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 خودت چه هنری میخوای براشون رو نمایی کنی ؟😃 دسر پاناکوتا درست میکنم ،برای عصر هم کیک یخچالی 🙂🙂 تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 خورشت یا سوپ حتما بزار چون سن بالاها از غذای خشک زیاد خوششون نمیاد اره درست میگی مرسی تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 دسر پاناکوتا درست میکنم ،برای عصر هم کیک یخچالی 🙂🙂 ب نظرم یک خورشتی هم درست کن خودت شام درست نکنی لطفی نداره نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
love_story91 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 2712 خورشت چی بنظرت ؟؟ من قورمه سبزی رو بیشتر میپسندم همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 من قورمه سبزی رو بیشتر میپسندم اره منم عاشقشم تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12599 یه سوپ بزارقرمه سبزی هم برای خورش خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 ب نظرم یک خورشتی هم درست کن خودت شام درست نکنی لطفی نداره راست میگی خواهر ،اونوقت میگن عروسمون تنبله 🤔بین قیمه و قورمه موندم تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 یه سوپ بزار قرمه سبزی هم برای خورش اره هوا هم داره سرد میشه سوپ می طلبه ،خودم عاشقه سوپ جو شیرم ،ولی خانواده شوهرم سوپ مرغ از اینا که نارنجیه دوست دارن تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 ب نظرم چون داری کباب سفارش میدی یا خودت جوجه حلزونی درست کن یا زرشک پلوقیمه و قرمه گوشت قرمز کباب هم قرمز خوب نیی نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12599 اره هوا هم داره سرد میشه سوپ می طلبه ،خودم عاشقه سوپ جو شیرم ،ولی خانواده شوهرم سوپ مرغ از اینا که ... اون چیزی ک دوس دارن بزار خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
mami_iliya مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 4215 ب نظرم چون داری کباب سفارش میدی یا خودت جوجه حلزونی درست کن یا زرشک پلو قیمه و قرمه گوشت قرمز کباب ... راست میگی فشار خون دارن بنده خداها فشارشون یوقت میره بالا تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
saia عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 4289 دسر پاناکوتا درست میکنم ،برای عصر هم کیک یخچالی 🙂🙂 پاناکوتا به نظرت ساده ش خوشمزه تره یا شکلاتیش؟ شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......