2777
2789

خانومایی ک تجربه دارین بگین خیلی سخته؟بچه خیلی اذیت میشه؟دخترم فردا واکسن ۱۸ ماهگی داره شنیدم ک خیلی سخته😭😭😭😭😭

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اذیت نمیشه چندان اگه یه رب قبل از بردنش استامینافن شروع کنی  هر۴ساعت بهش بدی ولی پاش درد داره زیاد زمینش نذار بغلش میکنی همون پاشو جمع کن کمی بالاتر نذار آویز باشه

به دنیای ماخوش آمدید 🤗اینجا دنیای ماست🦎
اره یکم سخته پاهاش خیلی درد میگیره ولی نگران نباشزود خوب میشه داروهاشو به وقت بدی

ممنون عزیزم دوتاس؟؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎