2777
2789
عنوان

کوبیده مرغ خوشمزه(2)...+عــــــــــــــــــــکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 56 پست
مامی تک پسر عزیز گوشت بوقلمون خیلی بوی تندی میده و مثل مرغ نیست بخاطر همین حالتون بد شده به نظرم همون مواد رو بیا با سیب زمینی آب پز و ادویه مرغ و دارچین قاطی کن وبهش یه تخم مرغ هم بزن و بعد مثل کتلت بردار و گردش کن و بزن تو آرد سوخاری و سرخ کن من با گوشت بوقلمون همیشه کتلت درست میکنم و خوب میشه میتونی به موادت عصاره گوشت مرغ هم اضافه کنی اما مراقب باش شور نشه
زیباترین آغاز را با تو تجربه کردم عشقم ، پس تا زیباترین پایان با تو می مانم .
شما باید احتمالا به موادت سیر و دارچین و زعفران حسابی میزدی که گوشتت خوش طعم بشه خیلیا گوشت بوقلمون رو نمیپسندن بخاطر همین بوی زوخمش
زیباترین آغاز را با تو تجربه کردم عشقم ، پس تا زیباترین پایان با تو می مانم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سرعت نتم پایینه عزیزم واقعا عجیبه که مزه ش بد شده..... اتفاقا مامان من با بوقلمون میپزه خیلی خوب میشه ناراحت نباش انشالله دفعه بعد با مرغ بذار,مطمئنم خوب میشه
به ریشه وصل باش و اصل باش!