2777
2789

دخترم ۳ سالشه

سه شنبه تب کرد بردم دکتر تا چهارشنبه صبح تب داشت بعد تا الان هییییچی تب نداره 

علایم دیگه هم از دیروز هر از گاهی به ندرت تک و توک سرفه میکنه.

ابریزش بینیش هم از روز اول قطع نشده.

الان خوابه یکم خس خس میکنه 

مثل زمانی که راه تنفسیش گرفته باشه.

مثلا اب دماغش جلوی نفس رو بگیره.

خیلی نگرانم.

دارم از استرس میمیرم.

چشه بنظرتون؟

دوباره ببرم دکتر؟

شربت اموکسی کلاو و شربت سینه هم میخوره،ولی شکر خدا تب و ... نداره 

حال عمومیشم خوبه.

میترسم از چیزی که نباید به زبون بیارم.

خودتون میدونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ان شاالله که چیزی نیست سرماخوردگی بوده خوب میشه قطع شدن تب خودش علامت خوبیه..

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

کرونا؟

نه بابا

هر مریضی ای سیر تکامل داره و تا این سیرو 

طی نکنه کاملا رفع نمیشه...

تا یک هفته خوب نشد باید نگران باشید

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

دختر منم همینه داروش تموم شدو این خوب نشد دقمرگ شدم دیگه....سرما خوردهنترس

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
میشه بیشتر بگی؟ الان تنفسش خوبه؟یا مثل بچه من ابریزش داره و نمیتونه؟

دوسه هفته پیش تک تک سرفه میکرد دقیق هفته قبل تب کرد بردم دکتر سرفه هاشم بیشتر شد دکتر گفت سینوساش عفونت کرده سفکسیم داد تبش قطع شد وو سه روزه ابریزش داره وسرفه هاش هنوز همونجوره

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍