کسی بوده به شوهرش خیانت کنه؟دلیل خیانتتون چی بوده؟
آخه اونایی که من دیدم معمولا برای تلافی کردن خیانت شوهرشون بوده یا اینکه میخواستن حال شوهرشونو بگیرن!
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی کثیفه و هیچ توجیهی نداره!ولی میخوام بدونم چرا به این نتیجه رسیدن؟!چون زن اگر عاشق باشه خیانت نمیکنه!مخصوصا که بعضیاشونو میشناختم و میدونستم که وه گذشته پاکی داشتن!میخوام بدونم یه مرد واقعا میتونه زنشو تا این حد نابود کنه که تن به این کار بده
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
همینجا کلی میان با افتخار تعریف میکنن از گنداشون .شوهراشونم خوبه به گفته ی خودشون😏
خب معلومه شوهرشونو نمیخوان!