2777
2789
عنوان

ختنه به روش حلقه

228 بازدید | 8 پست

خانوما اونایی که به روش حلقه ختنه کردین هر دفه بعد تعویض پماد جنتامیسین زدین؟یکی بهم گفت نباید بزنی تازه میمونه نمیدونم الان روز ۶ ولی هیچ اثاری از افتادن نی 

زوده هنوز پمادشو بزن بچه اذیت میشه اگه خشک بشه تاروز ۱۳ باید بیافته

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر جدید بردم گفت اره حلقه های من ۴ روزه میفته اینو از بس پماد زدی تازه تازس

نمیدونم پسر من ۱۱ روزه افتاد

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b