2777
2789

در واقع مینو و پسرش  نجات یافتن و پسرعمه ش و اون یارو منافقه کشته شدن. پسر عمه که بسته شد به ماشین و اون یارو هم تیر خورد فکر کنم

ولی واسه اینکه ته داستانو برای فصل بعد باز بذارن، یه سکانس مسخره 10 دقیقه ای تهش چپوندن که مثلا اون دو تا همدیگه رو تو زندان عراق میبینن!!!

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع مینو و پسرش  نجات یافتن و پسرعمه ش و اون یارو منافقه کشته شدن. پسر عمه که بسته شد به ما ...

همونحاش سوال پیش اومد واسم، اوکی پس فصل دومی هم داره 

عماد فهمید که بچه اونو و ساره تو عراقه و زندست؟؟ 

اره والا همه باید می‌مردند تا مينو خانم خود خواه بچه اش و نجات بده 😅😅

تیکه آخرشو داشتم قرص میخوردم ندیدم

اونجایی که عماد به رضا گفت مینو مرده، عراقیا مارو میکشن بیا فرار کنیم انتقام بگیریم. رضا چی گفت و تموم شد؟

همونحاش سوال پیش اومد واسم، اوکی پس فصل دومی هم داره  عماد فهمید که بچه اونو و ساره تو عراقه و ...

آره دیگه قبل از اینکه عماد تیر بخوره مینو بهش گفت برو پی بچت عراق، تو از ساره بچه داری

تیکه آخرشو داشتم قرص میخوردم ندیدم اونجایی که عماد به رضا گفت مینو مرده، عراقیا مارو میکشن بیا فرار ...

هیچی نگفت رضا، فقط گفت دروغ میگی، بعد یهو تموم شد الان شبکه ای فیلم داره نشون میده قسمت آخر ببین 

همونحاش سوال پیش اومد واسم، اوکی پس فصل دومی هم داره  عماد فهمید که بچه اونو و ساره تو عراقه و ...

نمیدونم فصل دوم داره یا نه

من عاشق اون سریال بودم ولی مصاحبه تهیه کننده شو خوندم خیلی شاکی بود. ناامید شدم از اینکه بخواد ادامه بده

تازه نوشته بود که یه سری سکانس در مورد بچه های مسجد و غسالخونه توی فیلمنامه بوده که کلا نگرفتن بخاطر کمبود بودجه (ظاهرا طرح اولیه بر اساس کتاب «دا» بوده)

جریان بچه رو هم فکر کنم ساره به عماد گفت 

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***