2777
2789

چرا واقعا یکی باید مدام به گوش بقیه برسونه که چرا فلانی نیومد بهم سر بزنه...بابا اگه یکی دوس داشته باشه که خودش میره چکاریه اخه

انقد# پرتوقع نباشیم

وای خدا  من میفهمت چی میگی  چرا انقدر محتاج محبت دیگرانن  چرا دوس دازن انقدر چسب ب ...

بیکارن و بدون مشغله ی فکری واقعی

کسی که ذهنش مشغول باشه دیگه به این چیزا فکر نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکارن و بدون مشغله ی فکری واقعی کسی که ذهنش مشغول باشه دیگه به این چیزا فکر نمیکنه

اصلا حرصم درمیاد از اصرار بیخود ...

لجم میگیره و واکنش های بدی نشون میدم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

مثل مادرشوهر من ک از همه توقع داره

شوهرمم همش دعواش میکنه ک بابا مردم مشکل دارن پی زندگی خودشونن انتظار و توقع و قضاوت اصن خوب نیست

هرچند وقت یکبار داستانمون اینه 

وای خدا  من میفهمت چی میگی  چرا انقدر محتاج محبت دیگرانن  چرا دوس دازن انقدر چسب ب ...

میدونی قسمت جالبش کجاست...که طرف کلی حرف بارت کرده جلوی روت بعد انتظار هم داره ...شگفتا

مثل مادرشوهر من ک از همه توقع داره شوهرمم همش دعواش میکنه ک بابا مردم مشکل دارن پی زندگی خودشونن ان ...

خیلی بده این توقع داشتن هم خود طرف اذیت میشه هم طرف مقابل

تازه بدتر این ادمایی هستن که خودشون سالی یه بارهم سراغ ادمو نمیگیرن کسی هم گله ای نمیکنه اما همه جارو پرمیکنن فلانی سر نمیزنه.دست پیش میگیرن پس نیوفتن حال ادم بهم میخوره

میدونی قسمت جالبش کجاست...که طرف کلی حرف بارت کرده جلوی روت بعد انتظار هم داره ...شگفتا

نه طرف من فکر میکنه هر چی اصرار کنه ...بیشتر محبت میکنه و ما نمک نشناسی میکنیم ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
تازه بدتر این ادمایی هستن که خودشون سالی یه بارهم سراغ ادمو نمیگیرن کسی هم گله ای نمیکنه اما همه جار ...

دقیقا عین خانواده شوهر من...خودشون ماه ب ماه زنگ نمیرنن ولی توقع دارن هر روز بهشون زنک بزنی

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
دقیقا عین خانواده شوهر من...خودشون ماه ب ماه زنگ نمیرنن ولی توقع دارن هر روز بهشون زنک بزنی

تازه شوهر بدبخت منم برا احوال پرسی نمیخوان برا انجام کارای داماداشون میخوان دلم براش میسوزه