2777
2789

سلام دوستان میشه بگین چیکار کنم شرایط مشاوره رفتن هم ندارم من و شوهرم نزدیک ب ۸ساله ک ازدواج کردیم ولی از اونجایی ک هر بار ی بهونه جور میشد حامله نشدم ی بار کیست ی بار تنبلی تخمدان ی بار واریکسول شوهرم خلاصه نشده هنوز ی ساعت نیست ک بهش فکر نکنم و اینکه برادرم خیلی جوون بود ک فوت کرد و من بخاطر ی سری مساعل ی بار ایشونو نفرین کردم الان هر کاری میکنم ن از عذاب وجدانم کم میشه ن میتونم فکرشو نکنم شاید تو این دو سال ک ایشون فوت کردن ی شب و روز من بدون فکر و عذاب نبودم اینا رو گفتم ک خوب بدونین حالم چطوره چند وقته ب چهارم مشکوک بودم برادر شوهرم میگفتن چیزی مصرف می‌کنه و اینکه بیشتر وقتا از رابطه با من راضی نیست و همش میگه مث مرده ای و بلد نیستی و اینا اوایل خیلی سعی کردم این مشکل رفع بشه ولی الان بدتر شده تا ی لحظه میخام باهاش باشم اینقد فکر میاد تو ذهنم ک بیشتر وقتا گریه ام میگیره اونم فکر می‌کنه ازتون بدم میاد خلاصه دیشب گفتم میرم خونه برادر شوهرم و شبم همونجا میمونم اینم گفت باشه قبل اون اومدم خونه و تو حموم قایم شدم و از ساعت ده شب تا ۳شب تو حموم بودم و اون نفهمید و همش صدای فندکش میومد منم چون جاریم گفته بود با ی افغانی دوسته فکر کردم چون نزدیک ی هفته اس نمی‌زارم نزدیکم بشه اون دختر خانم میخواد بیاد پیشش خلاصه موندم تو حموم تا ساعت ۳ و دیگ جدا خسته شدم و اومدم بیرون و اینکه ترسید و اینا گفتم مواد میکشی و اینا گفت همش از دست تو تو ن اخلاق داری ن بلدی رابطه داشته باشی ن تیپت خوبه ن ب خودت می‌رسی تا دستم بهت میزنم میزنی زیر گریه خسته شدم منم چون از معتاد بدم میاد موقع خواب هر چی گفت بزار رابطه داشته باشیم گفتم نه اونم برگشت گفت ب کفن بابام اگر ی بار دیگ بیام سمتت توام بیای میزنم تو دهنت من نمیتونم اینجوری میرم یکیو صیغه میکنم و خرجشو میدم نیازهای منم رفع می‌کنه چند وقته میگ اگ نزاری میرم صیغه میکنم الان واقعا نمی‌دونم چیکار کنم اگ صیغه کنه چی چیکار کنم تا بهتر شم و صیغه نکنه و موقع رابطه مشغله فکری نداشته باشم 

واای خدا چقدر بدم امد از شوهرت😤😤

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاوره تلفنی مشورت بگیر.این چیزی نیست که اینجا بهت مشاوره بدن.باید خودت را اصلاح کنی که باید راهکار درست و منطقی بهت داده بشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

شوهرت حق داره

نميخاستي رابطه داشته باشي چرا ازدواج كردي؟

با زبون خوش باهاش جرف بزن

فكر نكنم يهو تو اين سن معتاد شده باشه شايد فقظ سيگار باشه ك كمكش كن كنارش بزاره

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
ب جا اینا ترکش بده خب

خب عزیز اینو ک می‌کشه صبح ب برادر شوهرم گفتم از اون حساب می‌بره گفت ببرم آزمایش بده معتاد باشه باید بره کمپ .کمپ هم شده ۶ماهه و یکساله گفتم ببر فقط ترک کنه الان مشکل من ی چیز دیگ اس

چرا ب خودت نمیرسی

چرا از فکر و غذاب وجدانت کم نمیکنی و ب شوهرت برسی خب خبر مرگشون نیازشون بین دوپاشون خلاصه شده چرا رفع نمیکنی

نمیبینی زنای خرابی ک تو کوچه پس کوچه ها پلاسن حالا گیریم اون شب یکیو میاورد خونه تو میخواستی چیو ب خودت ثابت کنی ب جا این توجیحات بلند شو ب خودت برس ب خونت برس اشپزی کن فکرتو منحرف کن خدا رحمت کنه داداشتو فک کن اگه بود دلش میخواست ببینه رو خواهرش هوو اوردن؟ پس بجمب ترکش بده زنش شدی برا همینا دیگه برا خاله بازی ک نیست روحستو عوض کن دختر خوب مرد صلاح کارش ب شکمشه و اون زیر شکمیه بی صاحبش  خودتو بدبخت نکن داداشتم عذاب نده عزیزم غصه تا کی فایده نداره اینجوری قربونت برم بلند شو ب خودت برس خدا کمکت کنه 

ابجیم 13ساله منتظربچه ست بچه دارنشده خیلیم هوای همودارن الان مردا زن دارک زناشون خیلیم بهشون میرسن خیانت میکنن بازم دم شوهرت گرم ازاولش ک معتادنبوده، یکم خودتوجم وجورکن بهش برس اگه میخواسته خیانت کنه تواین 8سال کرده بودخیالت راحت لااقل توک قایم شده بودی تلفنی ک صحبت میکردن اینکه بافندکش خلوت کنه

انرژی مثبتشونم💕
شوهرت حق داره نميخاستي رابطه داشته باشي چرا ازدواج كردي؟ با زبون خوش باهاش جرف بزن فكر نكنم يهو ت ...

عزیز از اول ک اینجوری نبودم بر عکس ازدواجمون کاملا ب درخواست خودمون دوتا بود مشکلی نداشتم تا دو سال پیش

بیشتر از هر کسی حتی بیشتر از مشاور خودت ب خودت میتونی کمک کنی عزیزم ...

باید بخوای تا بشه !

خدا برادرتون رو رحمت کنه .

میدونم سخته ولی تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته پس فکرنکن ک ب نفرین شما برادرت فوت شده !

برای کم شدن عذاب وجدانت تا وقتی شوهرت نیست تا میتونی ب نیتش قرآن بخون هم برای آرامش خودت خوبه هم ثوابش برای برادرتونه .

حالا ک ماه صفره ولی بعد از ماه صفر تا میتونی آهنگ شاد بذار و برای خودت برقص تا انرژی بگیری .

لباس های خوب و خوشگل بخر ک هم خودت هم شوهرت انرژی بگیرید .

سعی کن در روز براش پیام های عاشقانه بفرستی .

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
خب عزیز اینو ک می‌کشه صبح ب برادر شوهرم گفتم از اون حساب می‌بره گفت ببرم آزمایش بده معتاد باشه باید ...

مشکلت خب رابطه اس 

همسرت ترک کنه اخلاقش درس میشه و دیگ گیر نمیدع 

شما هم سعی کن مث خواسته اس باشی

رابطه هم خواست نه نگو

البته اگه قبول کرد ترک کنع

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  

خب داره ایراداتو میگه بهت

داره میگه چیارو کم گذاشتی.رفع کن ایراداتو

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.