2777
2789
تهدید فایده نداره واسش مهم نیستم

پس ولش كن بچه كه نداري مهرتو حتما بگير اين ادم بيلياقته 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم جدا بشم 😔 کسیو ندارم حمایتم کنه

چند تا مهرته 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
تهدید فایده نداره واسش مهم نیستم

چه بگم والا ببخشیدا پس خیلی پرو تشریف داره  اگر اینجوره پس مجبوری بسوزی بسازی بزنی به دنده بیخیالی،شاید خداکرد خودش ضربه بخوره درست بشه.تو فقط بخودت برس.بالاخره زندگی‌مال توهست و اون دخترا رهگذر .بیخیالشون باش.روحیه خودتو خراب نکن برا چت و...

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
چه بگم والا ببخشیدا پس خیلی پرو تشریف داره    اگر اینجوره پس مجبوری بسوزی بسازی بزنی به دن ...

دخترا اشنام هستن. میدونن متاهله باز پیام میدن هرچی میگم دس از سرزندگیم بردارین گوش نمیدن. 

من قبلا زیاد تو گوشی شوهرم کنکاش میکردم.ولی الان برا ارامش‌خودم اصلا چک نمیکنم.چون بالاخره توگوشی هر مردی بگردی یه چیزی پیدا میکنی که اعصابتو خورد کنه.حتی بهترینشون  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
دخترا اشنام هستن. میدونن متاهله باز پیام میدن هرچی میگم دس از سرزندگیم بردارین گوش نمیدن. 

عجب پرو‌هستن دحترای امروزی.به خانوادشون بگی فایده نداره؟!

من قبلا زیاد تو گوشی شوهرم کنکاش میکردم.ولی الان برا ارامش‌خودم اصلا چک نمیکنم.چون بالاخره توگوشی هر ...

میدونی الان دیگه برام مهم نیس ک چت میکنه یا نه فقط میخام بدونم چرا اینکارو میکنه من هیچی براش کم نزاشتم فقط محبت کردم نازش کشیدم 

۱۱۴تا.

بببين برو بزار اجرا سعي كن از خيانتش مدرك جمع كني 

برم یا بمونم فرقی نداره میگه هرجا دلت میخاد برو . الانم گفته زنگ بزن بیان دنبالت😔

هیچ جاهم نرو بگو زندگی درست نکردم که ولش کنم برا بقیه جا خالی کنم تشریف بیارن.محلش نذار.اصلا یکی به دو نکن باهاش یمدت فقط بخودت برس ارامشت ازهرچیز مهمتره ،به خودت بگو ارزش من اینقد بالاترازاین چیزاست...که بخام خودم داغون کنم برا ادمای بی ارزش

میدونی الان دیگه برام مهم نیس ک چت میکنه یا نه فقط میخام بدونم چرا اینکارو میکنه من هیچی براش کم نزا ...

مردجماعت تنوع طلبه،هرچیم کم نذاری دنبال تتوعشه.فکرمبکنه همه مثل توخوب هستن دنبال یکی جدیدشو میگرده.باید پدرشو دربیارن تا قدرتو بفهمه