2777
2789
عنوان

به شوهرم شک کردم

321 بازدید | 17 پست

شوهرم بهم گفت من امروز یه جلسه کاری با خانمی تو کافه داشتم اگه یه موقع گوشیم زنگ خورد و باهاش صحبت کردم لطفا ناراحت نشو پول خوبی توشه،امروز هم رفته دوتا پیراهن جدید گرفته و به خودش رسیده..مشکوک شدم

مردا خنگن شک نکن 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاضی:چرا کشتیش؟

شما: اقای قاضی بعضی وقتا نمیدونم مگه چه رفتاری کردم که انقد راحت منو خر فرض میکنن!

قاضی: شما آزادی:)) ختم جلسه

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)

عزیزم اولا ما هم بخاطر کرونا قرار هامون رو توی کافه های روباز میذاریم با همکارها

قرار اول کاری هر شخصی برای جلب سرمایه و توان و نشون دادن شخصیت و باهوش بنظر اومدن و جلب اعتماد باید شیک باشه... 

شغل همسرتون چیه؟ 

در واقع شک نکنید نهایتش همسرتون میخاد اون خانومو بخاطر سرمایه گذاری یا حقوق بیشتر گول بزنه و چند تا دروغ کاری بگه و خودشو بزرگ. نشون بده که پول قرارداد رو بگیره... 

به نظرتون چیکار کنم،نمیخوام زیاد حساسیت نشون بدم ولی دوتا بچه دارم و ۱۵ ساله ازدواج کردیم ،شوهرم هم جز من با هیچ زنی نبوده یعنی باهم دوست شدیم تو سن پایین و بعدش هم ازدواج کردیم  محیط کاریش قبلا نظامی بوده هیچ زنی توش نبوده،الان یه سالی هست که اومده شرکت نفت و دوروبرش پر منشی هست

ولی امروز با یه خانومی که گویا اونم مدیر بود جلسه داشته تو کافه ،گفت چون خانوم مدیر از شرکت اومده بود بیرون گفت تو کافه ببینیم همو..

تازگیا به خودش میرسه

البته آدم با شخصیتیه ولی میترسم ...

گوشی میشه جدا داشت بنظرم رفتار طرف خیلی بیشتر لو میده 

دست پیش میگیرن ها حواست باشه

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍